Mehmet Okur can yakıyor

Abone ol

Mehmet Okur, 30 sayı 10 ribaundluk performansıyla takımına bir zafer daha kazandırdı.

NBA'de Utah Jazz formasıyla harikalar yaratan Mehmet Okur, 30 sayı 10 ribaundluk performansıyla takımına bir zafer daha kazandırdı. Son çeyrekteki 21 sayı farkı kapatıp maçı 112-106 kazanan Jazz'da galibiyeti getiren üçlük 26.4 saniye kala yine Memo'dan geldi.

NBA.com'da sitesinde Utah koçu Jerry Sloan'un maç kazandıracak üçlük söz konusu olduğunda "topu Mehmet'in elinde istediği" yorumu yapıldı. Memo daha önce de son saniye üçlükleri ile takımına maçlar kazandırmıştı. Maç sonrası konuşan Sloan, "O harika bir şutör. Şut kaçırdığında hepimiz çok şaşırıyoruz" dedi.

Mehmet Okur ise, "Takım arkadaşlarım, sürekli 'Şut at, şut' diyor. Biz pes etmiyoruz, her gün bir öncekinden daha çok mücadele ediyoruz" diye konuştu.
Aralık ayında süper bir form yakalayan Memo, 42 kez denediği üçlük atışlarda yüzde 57.1 gibi inanılmaz bir oran yakaladı. 2 Aralık'ta da 1.6 saniye kala Seattle'a attığı üçlük maçı kazandırmıştı.

Dün geceki maçta da 5'te 4 üçlükle oynayan Memo, "Hep birlikte iyi savunma yapmamız ve yardımlaşmamız gerekiyor. İyi hissediyorum. İyi oynuyoruz. İyi hücum ediyoruz. Uzun bir gece olacağını biliyorduk ama pes etmedik" dedi.

Günün Önemli Haberleri