Mehmet Altan yönetmeni fena tersledi

Abone ol

Yönetmen süreyi aştık diye uyarınca Mehmet Altan sert çıktı ama talimatlara da uydu.

Star gazetesi Başyazarı Mehmet Altan, CNN Türk'te yeni döneme hızlı başlayan Medya Mahallesi'nin konuğuydu. Ayşenur Arslan'ın sorularıyla gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Altan, yaz boyunca Türkiye'nin gündemini değerlendirdi.

'un derlediği habere göre, programın sonunda çok çarpıcı bir cümle kuran Altan, yönetmenin süremiz doldu uyarısını ise "Ya Nevin biraz sus!" diyerek tersledi ama yönetmenin uyarısına da uydu.

"Yüksek gerilim hattında gibi geçti yaz. Referandum geçti, seçim geçti rahatlarız diye bir şey yok. Hergün vehameti artarak devam ediyor gündemdeki değişiklikler." diyen Mehmet Altan "Her bayram insanların öleceğini biliyoruz. Kürt meselesinde 30 yıldır ölümler olduğunu biliyoruz. Aynı şeyleri kimi zaman şiddeti artarak yaşıyoruz. Sorunlarını çözemiyor çünkü Türkiye." eleştirisi yaptı.

YÖNETMENİ TERSLEDİ AMA...

Programın son dakikalarında hükümete yönelik sert bir eleştiri getiren Altan ile Ayşenur Arslan ve programın yönetmeni arasında şu ilginç dialog yaşandı:

Mehmet Altan:  Rejimi demokratikleştirmek mi istiyoruz, yoksa eski sistemi ele geçirmek mi istiyoruz? Eğer rejimi demokratikleştirmek istiyorsak, YÖK'ün ortadan kaldırılması lazım. Ayıp bir şey.

Ayşenur Arslan: Çok aştık diye Nevin uyarıyor.

Mehmet Altan: Ya Nevin biraz sus! (Gülüyor)

Ayşenur Arslan:  Nevin biraz sus... Ama olmaz ona da içerinde uyarı geliyordur. Bir dahaki programda devam edelim bu konuşmaya...

İŞTE O ANLAR

Günün Önemli Haberleri