Medyum dediğin kırmızı don sever

Abone ol

İnternet'te herşeyi duymuştuk da bir 'sanal medyum'u duymamıştık. Sonunda o da oldu.

İsmail Biber, kurduğu web sitesiyle büyücülük yapmaktan gözaltına alındı. Biber’in evinde büyü için kadın meşterilerinden aldığı 21 külot bulundu.

ANTALYA’da adına kurduğu web sitesinden kendisine ulaşan müşterilerinin talebine göre büyü yaptığı öne sürülen İsmail Biber (45) yakalandı. Biber’in evinde yapılan aramada, kargoyla gönderildiği belirlenen 21 kadın külotu, küçük poşetlere saklanmış saç telleri, cam şişelere konulmuş malzemeler, bir av tüfeği, bir kurusıkı tabanca, kargo alındı belgeleri ve banka havale ekstreleri bulundu. İsmail Biber’in kullandığı iki bilgisayara da el konuldu.

Tercihi kırmızı renk

Yetkililer, İsmail Biber’in, kendisine ulaşan kadın müşterilerinden genellikle iç çamaşırlarını istediğini, renk olarak ise kırmızıyı tercih ettiğini, bir süre sonra büyü yapılmış çamaşırları kargoyla geri gönderdiğini açıkladı. Büyücü olduğunu kabul etmeyen İsmail Biber ifadesinde "Ben medyumum. Sıkıntısı olan birçok insana yardım ettim, şifa buldular. Doktor değilim, ama insanlar benden şifa buluyor" dedi. Biber’in banka hesapları da incelemeye alındı.



Günün Önemli Haberleri