Marcelinho taraftarı beğendi

Abone ol

Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho Bild gazetesine demeç verdi.

Almanya 1. Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'den Trabzonspor'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho, Trabzonsporlu taraftarların kendisini çok iyi karşıladıklarını söyledi.

Marchelinho, Bild gazetesine verdiği demecinde, Trabzonspor'da edindiği ilk izlenimlerin çok olumlu olduğunu belirterek, ''Türkiye'de taraftarlar beni süper karşıladı'' dedi. Trabzon'da çok kısa bir süre kaldığı için şehri tam olarak göremediğini ifade eden Marcelinho, ''Ancak idman alanımızı gördüm. Sahanın altyapısı çok iyi'' diye konuştu.

Marcelinho, Türkiye'de geçireceği ilk günlerin kendisi için zor olacağına da inandığını kaydederek, ''Ancak kalecimiz ve takımın 2 teknik görevlisi Brezilyalı. Onlar bana yardımcı olacaklar'' dedi.

Ailesi ile yarın Türkiye'ye uçacak olan Marchelinho, ''Teknik direktör Falko Götz ve menajer Dieter Hoeness'e teşekkür ediyorum. Son günler benim için zor oldu, ancak geleceğimi düşünmek zorundayım. 5 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Gelecekte her şeyi daha düzgün yapacağım'' şeklinde konuştu. Hertha BSC Berlin'in tesislerine dün vedalaşmak için giden Marcelinho'nun veda partisine yaklaşık yarım saat geç kalması da bazı gazeteler tarafından ''Tipik Marcelinho'' başlığıyla verildi.

Günün Önemli Haberleri