Mankenler 1 saat gülmüş

Abone ol

Manken Doğa Bekleriz'in, "kepçe" kulaklarını yapıştırması herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü manken Doğa Bekleriz'in, "kepçe" kulaklarını japon yapıştırıcısıyla başına yapıştırdığı haberi, 7'den 70'e herkesi şaşkına çevirdi. Kulaklarının iltihap yapmasıyla ortaya çıkan olayın ardından, "Ayın salağı seçilmekten korkuyorum" şeklinde bir açıklama yapan Bekleriz'in yaşadığı bu olayı, magazin dünyasının ünlü isimleri yorumladı.

TUĞBA ÖZAY: ŞAKA ZANNETTİM
Doğa nasıl böyle bir hata yapmış aklım almıyor. Şaşırdım, akla mantığa sığmıyor. O anki psikolojisi buna müsaitti demek ki. Bu tür yapıştırıcıların ne zararlı olduğunu biliniyor. Ayrıca üzerinde çocuklar için uyarı yazısı bile var. Bir de kafa bölgesinde beynine zarar vermemiş. Daha kötü şeyler olabilirdi. İlk okuduğumda şaka zannettim açıkçası.

ECE ERKEN: 1 SAAT GÜLDÜM
Bir insanın böyle bir şeyi kendisine yapması normal değil. Haberi okuyunca bir saat güldüm. Doğa'nın da akıllı olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl yapmış bilmiyorum ama sonuçta kulakların kepçeyse ya da başka bir şeyden şikayetçiysen gider estetik yaptırırsın. Bence estetik hem düştüğü durum açısından hem de çektiği acıdan daha iyidir diye düşünüyorum. Muhakkak vardır kendine göre sebebi.

DUYGU ULAŞ: MELTEM DOĞANAY FIKRALARI GİBİ
Dahiyane bir fikir. Bu tür fikirler ve enterasan icatlar bizim ülkemizden çıkar. Fıkralara bile konu oluyor bizim bu hallerimiz. Doğa akıllı bir kız, kendisi bile sonrasında espiri yapmış. Mankenlerin zeka seviyesinin tartışıldığı bir ülkede, manken zekasının ne kadar ilerlediği de görülüyor. Manken camiasının içinde bir Meltem Doğanay fıkraları efsane gibi anlatılır. Yaptığı şeyler herkesin zaman zaman dilindedir. Doğa'nın bu durumu da ona benziyor

Günün Önemli Haberleri