Manken Tuğbanın tek isteği

Abone ol

Rafet El Roman ile ayrıldıktan sonra mankenliğe kendini veren Tuğba Altıntop'un tek isteği var.

Antalya'da düzenlenen 13. Akdeniz Yiyecek ve İçecek Fuarı'na katılan ünlü manken Tuğba Altıntop, tek isteğinin kızlarına kavuşmak olduğunu söyledi. Rafet El Roman'dan ayrıldıktan sonra kızlarını almak için açtığı velayet davasının yarın görüleceğini söyleyen Altıntop, kızlarını almak için verdiği davayı sonuna kadar sürdüreceğini vurguladı.

Antalya Expo Center'da açılan 13. Yiyecek ve İçecek Fuarı ünlü mankenlere ev sahipliği yapıyor. Fuarda bir yiyecek firmasının davetlisi olarak katılan ünlü mankenlerden Tuğba Altıntop ve Elif Ece Uzun, ürünlerin tanıtımını yaptı. Vejeteryan olmadığı için et ürünlerine çok düşkün olduğunu söyleyen Tuğba Altıntop, sevmesine rağmen bu ürünlerden çok fazla yiyemediğini belirtti. Yoğun iş temposu sebebiyle kilo verdiğini belirten Altıntop, çok çalıştığı için yemek yemeye fırsat bulamadığını ifade etti.

Sanatçı Rafet El Roman'dan boşandıktan sonra çocuklarını almak için yarın görülecek velayet duruşmasıyla ilgili soruları cevaplayan Altıntop, "Duruşmanın güzel sonuçlanmasını hepimizin yararına olacaktır. Çünkü her şey çocuklarımız için. Kızlarımızın bundan zarar görmemesi gerekir. Her ne olursa olsun velayetin bana geçmesi için vermiş olduğum dava sonuna kadar devam edecek. Sonuçta kızlarım Almanya'da. Benim tek isteğim kızlarımın Türkiye'de, Türk okullarında, Türk öğretmenleriyle eğitim görmesi ve benim yanında büyümesi. Türk örf ve adetlerini burada daha iyi yaşadığına inanıyorum. Yabancı ülkede bunu doğru dürüst yaşayamıyorlar. Ben kızlarımı benim yanımda, benim gözetimim altında büyümelerini çok istiyorum. Benim gibi milyonlarca kadın var. Benim üzerimde onarın duaları var. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Şimdi kendime çok daha iyi bakmam gerekiyor. Çünkü ben olmazsam kızlarım olamayacak. O yüzden performansımı yukarıda tutmaya çalışıyorum" dedi.

Kızlarıyla artık çok rahat şekilde haberleşebildiğini belirten Altıntop, "En güzel haber kızlarımla artık mesajlaşabiliyorum. Öncede bu konuda çok problem yaşıyorduk. Ama şuanda telefonuma baktığımda 'Canım annem seni çok özlüyorum' diye mesaj geliyor. Bu benim için dünyanın en güzel hediyesi. İnternette artık canlı olarak görüşebiliyoruz. Yüzümün gülmesi sadece kızlarımın için" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri