Manisa'da inanılmaz vahşet!

Abone ol

44 yaşındaki Sabri Akkoç ile eşi 41 yaşındaki Sibel Akkoç, sabah erken saatlerde evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu..

MANİSA merkeze bağlı Hamzabeyli Beldesi'nde yaşayan çiftçi 44 yaşındaki Sabri Akkoç ile eşi 41 yaşındaki Sibel Akkoç, sabah erken saatlerde evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Yapılan ilk incelemede, katil zanlısının mutfak penceresinden eve girdiği belirlendi. Eve yaklaşık 15 gün önce de aynı yerden hırsız girdiği, ancak bir şey çalamadan kaçtığı ortaya çıktı.

Olay, merkeze bağlı Hamzabeyli Beldesi'ndeki Fidanlık Sokak'ta bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Kahvehanesini açmaya giden 45 yaşındaki Mehmet Aydemir, Fidanlık Sokak'tan geçtiği sırada komşusu Sabri Akkoç'u, evinin kapısının önünde kanlar içinde hareketsiz yatarken gördü. Akkoç'un yanına giden Aydemir, boğazının kesildiğini fark edince jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleriyle eve giren sağlık görevlileri, evin mutfak kapısı önünde çiftçi Sabri Akkoç'un eşi Sibel Akkoç'un da boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

KATİL MUTFAK PENCERİNDEN GİRMİŞ

Jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede, cinayeti işleyen kişi veya kişilerin evin mutfak pencerenden girdiğini ve ardından evin arka odasındaki odanın penceresinden kaçtığını tespit etti. Ayrıca, Sabri Akkoç'un kollarında bıçak darbelerinin bulunduğu, eve giren katil zanlısıyla yaşadığı boğuşma sorası boğazının kesildiği ve yaralı halde yardım istemek için evinin kapısına kadar gittiği anlaşıldı. Olay sırasında aynı evde yaşayan Sabri Akkoç'un babası 72 yaşındaki Hakkı Akkoç'un ise sabah namazını kılmak için gittiği camide bulunduğu öğrenildi.

Cami çıkışı evine gelen baba Hakkı Akkoç'u jandarma ekipleri teskin etti. Öte yandan Sabri Akkoç'un evine aynı pencereden 15 gün önce de hırsız girdiği ve bir şey çalamadan kaçtığı ortaya çıktı.

Komşuları tarafından sevilen Akkoç çiftinin 15 yıllık evli olduğu ve çocukların bulunmadığı belirtildi. Jandarma, hırsızlık amaçlı olduğu üzerinde durduğu olayla ilgili soruşturma başlattı. Akkoç çiftinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


İKİ KİŞİ TECAVÜZ ETTİ YARGITAY YETİNMEDİ 

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Bartın'da iki kişinin tecavüzüne uğrayan küçük kız çocuğu için Adli Tıp, 'Ruh sağlığı bozulmuştur' raporu verilince sanıklara verilen ceza artırıldı. Ancak Yargıtay, "Hangisinin ruh sağlığını bozduğu belirtilmeli" diyerek mahkeme kararını bozdu.

Bartın'da, küçük bir kız çocuğuna tecavüz eden iki kişi hakkında dava açıldı. Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tecavüze uğrayan mağdure kız için Adli Tıp raporu alındı. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda mağdure kız için "Ruh sağlığı bozulmuştur" tespiti yer aldı. Mahkeme de bu nedenle sanıklara verilen cezayı artırdı. Karar Yargıtay'a temyize gitti. Temyiz incelemesini yapan 14. Ceza Dairesi, öncelikle olay tarihinde nüfus kaydına göre 18 yaşından küçük olan mağdurenin 19 yaşlarında göründüğüne ilişkin bir sanığın beyanı nazara alınarak, doğum kayıtlarının istenmesi, resmi bir sağlık kurumunda doğmamış ise de yaş tespitine esas olacak kemik grafileri çektirilip sağlık kurulundan rapor alınması gerektiği belirtildi.

FİİLİ DEĞİL, FAİLİ MERAK ETTİ

Kararda ikinci bozma gerekçesi ise şöyle belirtildi: "Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Kurulunun 28.05.2010 tarihli raporunda mağdurenin ruh sağlığının bozulduğu belirtilmiş ise de rapordan ruh sağlığının her iki sanığın eylemlerinden mi, yoksa hangi sanığın eyleminden dolayı bozulduğu anlaşılamadığından, bu hususta ek mütalaa alındıktan sonra hüküm kurulması gerekirken eksik inceleme ile karar verilmesi, kanuna aykırı görülmüş olduğundan, kararın bozulmasına oybirliği ile karar verildi."

CEZADA İNDİRİM YAPILACAK

Türk Ceza Kanunu'na göre 15 - 18 yaş arasındaki çocuklara tecavüz edilmesi suçuna 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası veriliyor. Suçun sonunda mağdurun beden veya ruh sağlığının bozulması halinde sanığa verilecek ceza 15 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası olarak düzenleniyor. Yargıtay'ın bu kararına göre, dava Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülecek. Mahkemenin Yargıtay kararına uyması durumunda Adli Tıp Kurumu'ndan, mağdure kızın ruh sağlığının tecavüzcülerden ikisinin fiillerinden mi yoksa sadece birinin fiilinden mi meydana geldiği araştırılacak. Raporun değişmesi halinde 15-24 yıl arası hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklardan biri için cezanın 8 yıla kadar düşmesi ihtimali doğacak.

FACEBOOK BİR KURBAN DAHA VERDİ..

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Ayşe Dilara Şahin geçen çarşamba günü saat 16.45'te odasında ailesi tarafından baygın halde bulundu.

Genç kız, çağrılan ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Odasında yapılan incelemede sodyum siyanür içtiği belirlenen Ayşe Dilara Şahin, dün sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti.

DENEY İÇİN KUYUMCUDAN ALMIŞ

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç kızın intihar ederken kullandığı siyanürü bir kuyumcudan deney yapmak için aldığı ileri sürüldü. Derslerinde başarılı olduğu ve arkadaşları arasında çok sevildiği belirtilen Ayşe Dilara Şahin'in, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına son olarak "Öldüüüü...." diye yazdığı, ayrıca kendisinin okuduğu, "Hep söz verirler sonra gider-ler. Ne yaptığının farkına var-madan, elveda demeden çeker giderler" sözleriyle başlayan şiiri paylaştığı belirlendi.
 

CİNLERİNE ADAM DÖVDÜRTMÜŞ! 

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Antalya'da evli bir kadının, eski erkek arkadaşından kurtulmak için yardım istediği 'cinci hoca' İsmail A. gönderdiği 3 kişiye eski sevgiliyi dövdürttü.

Kadını arayıp "Cinlerimi gönderdim, ona cezasını verdiler" diyen İsmail A. ile 3 saldırgan tutuklandı. Antalya'da, evli olan M.E. (41) adlı kadın, kendisiyle tekrar birlikte olmak isteyen ve sürekli arayıp rahatsız eden eski erkek arkadaşı Soner B.'den kurtulmak için "cinci hoca" İsmail A.'dan para karşılığı yardım istedi. İsmail A., kadına, "Bana onun bilgilerini ver. Ben bir hafta boyunca onun için okuyacağım, sonra bir daha sana yaklaşamayacak" dedi.

'Yengene musallat olmuş'

M.E.'nin, Soner B.'nin her gün evinin önünde otomobil içinde beklediğini söylemesi üzerine İsmail A., yardımcısı Ali K.'ya (34) adresi ve otomobilin plakasını vererek, "Bu adam yengene musallat olmuş. Yanına bir iki arkadaşını alıp dövün" dedi. Ali K. da arkadaşları Mehmet I. (29) ve Gökhan Y.'yi (23) yanına alarak Dutlubahçe Mahallesi'ne gitti. Otomobildeki Soner B.'yi dövüp aracı kurşunlayan 3 kişi kaçtı.

Gece yarısı silah sesleri ve kavga gürültülerini duyan M.E.'yi olaydan sonra arayan İsmail A., "Kendisine gereken dersi verdim. Cinlerimi gönderdim, ona cezasını verdiler" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri Soner B.'nin ifadesi doğrultusunda başlattığı araştırmada kısa sürede eski sevgili M.E.'ye ulaştı.

'Dövenler insan değil' dedi

 M.E. polislere verdiği bilgide, Soner B.'yi dövenlerin insan olmadığını, onların kendisinden kurtulmak için gittiği İsmail A.'nın cinleri olduğunu söyledi. Polis önce İsmail A. ve yardımcısı Ali K.'yı ardından da Mehmet I. ve Gökhan Y.'yi gözaltına aldı. Saldırganlar polise verdikleri ifadede, olayın ardından M.E.'den para aldıklarını söyledi. Ancak paranın miktarı belirtilmedi.
Sorgularının ardından 'yaralama', 'darp', 'tehdit', 'otoda ızrar' ve 'kurşunlama' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Günün Önemli Haberleri