Lugano Ümite yanıt vermedi

Abone ol

Fenerbahçe'nin Uruguaylı oyuncusu Lugano, kendisine 'kasap' diyen Ümit Karan'a yanıt vermedi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında yarın Ankaragücü ile yapacağı karşılaşma için İzmir'e geldi.

Sarı-lacivertli ekibi Adnan Menderes Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, forma imzalattı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra futbolculardan Diego Lugano ve Serkan Balcı, Forum Bornova'da bulunan Fenerium mağazasına gelerek, taraftarlar için forma imzaladı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lugano, Galatasaraylı Ümit Karan'ın, kendisi ve Edu'ya yönelik eleştirileri hakkındaki düşüncesinin sorulması üzerine, ''Galatasaray maçı oynandı, bitti ve artık geride kaldı. Şimdi bizim 7 puanlık farkı sürdürebilmemiz için ileriye bakmamız, yapacağımız maçlara odaklanmamız gerekiyor'' dedi.

Serkan Balcı da oynayamadığı için başka takımlara transfer olacağı biçimindeki haberlere ilişkin soruya karşılık şöyle konuştu: ''Fenerbahçe'de 2 sezon başarıyla oynadığıma inanıyorum. Kadroyu belirlemek hocamızın takdirindedir. Kadroya girenler şanslarını iyi değerlendirdi. Bana beklemek düşüyor. Sezon sonuna kadar Fenerbahçe ile kontratım var. Haberleri ben de basından takip ediyorum, kimseye beyanat vermiş değilim.''

Bornova'daki mağaza önünde de kalabalık bir taraftar grubu futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak, aldıkları formaları imzalattı. Ankaragücü-Fenerbahçe maçı, başkent ekibine verilen saha kapatma cezası nedeniyle yarın İzmir Atatürk Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, saat 20.00'de başlayacak.

Günün Önemli Haberleri