Longaria hayalet oluyor

Abone ol

Desperate Housewives'' dizisinin oyuncusu Eva Longaria, yeni filminde ''hayalet'' oluyor

''Umutsuz Ev Kadınları-Desperate Housewives'' dizisinin ünlü oyuncusu Eva Longaria, yeni filminde ''hayalet'' rolünde kamera karşısına geçecek. Sinema sektörünün önde gelen yayın organı Variety'nin internet sitesindeki habere göre, dizide fettan ev kadını ''Gabrielle Solis'' rolünde izleyiciyle buluşan Longaria, ''How I Met My Boyfriend's Dead Fiance'' adlı filmde izleyiciyle buluşacak. Gold Circle Films'in yapımcılığını üstleneceği filmde, Longaria'nın rol arkadaşları Paul Rudd ve Lake Bell olacak.

Çekimlerine 24 Ağustos'ta başlanacak film, oyuncu Jeff Lowell'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak. Film, aşık olduğu adamın (Paul Rudd) eski nişanlısı (Eva Longaria) tarafından rahatsız edilen bir kadın medyumun (Lake Bell) komik hikayesini anlatıyor. Filmin çekimlerinin Longoria'nın ''Umutsuz Ev Kadınları'' dizisinin takvimine göre yapılacağı, güzel oyuncunun hafta sonları film için kamera karşısına geçeceği, hafta içinde de dizi çekimlerinde yer alacağı belirtildi. Eva Longoria, ayrıca Walt Disney yapımı ''Heart of Texas'' adlı filmde de rol alacak.

GUY RITCHIE'DEN YENİ FİLM

Bu arada, sinema dünyasından yeni bir film haberi de Madonna'nın yönetmen eşi Guy Ritchie'nin cephesinden geldi. The Hollywood Reporter'ın internet sitesindeki habere göre, ünlü İngiliz yönetmen, senaryosunu Brad Gann'in kaleme alacağı ''Static'' adlı gangster filmi için kamera arkasına geçecek. Film, yanlışlıkla hapse atılan bir gangsterin buradan kaçarak kendisini mahkum ettiren kötülük düşkünü polislerle hesaplaşmasını konu alıyor. Filmin yapımcılığını Columbia Pictures üstlenecek. Ritchie, daha önce bu stüdyo için ''Snatch'' ve Madonna'nın başrolünü üstlendiği ''Swept Away'' filmlerinin senaryosunu yazmış ve bu yapımların yönetmenliğini üstlenmişti.

Günün Önemli Haberleri