Lincolnun kulağı çekildi

Abone ol

Lincoln Leverkusen maçında kriz çıkardı. Yönetim Brezilyalı oyuncu ile görüştü. Adnan Sezgin ayrıntı vermedi ama..

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brezilyalı oyuncu Lincoln ile görüşerek uyardı. Lincoln Bayer Leverkusen maçının son bölümlerinde oyuna alınmasına tepki göstermişti.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bayer Leverkusen maçının son dakikalarında oyuna alınmak istenmesine tepki gösteren Brezilyalı oyuncu Lincoln ile görüştü.

Sezgin, her zamanki gibi, normal bir şekilde Lincoln ile bir araya geldiklerini ve konuştuklarını belirtirken, ''Görüşmenin ayrıntıları bizim içimizde kalır, ama hiçbir sorunun bulunmadığını söyleyebilirim. Çıkıp diğer arkadaşları gibi takımla antrenmana katıldı'' dedi.

Öte yandan Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Pazar günü Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı çalışan sarı-kırmızılı takımda, Bayer Leverkusen maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların hafif bir rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise taktik çalışma gerçekleştirdi.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Serkan Çalık ile Hasan Şaş ise salonda ve sahada özel olarak çalıştılar.
Günün Önemli Haberleri