Lahmacun değil suşi yedik!

Abone ol

Lahmacun yemek suç mu? Niye hergün suşi yedin?

Bade İşçil'in Mahsun Kırmızıgül'le ilgili sözleri ünlü türkücüyü çok kızdırdı. Bade İşçil'in, "Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra hayatınızda ne değişti" sorusuna "Artık lahmacun yemiyorum" diye cevap vermesi, ünlü türkücüyü çok kızdırdı. Kırmızıgül, "Biz onunla lahmacun değil, suşi yedik" dedi.

Eski sevgilisi Bade İşçil'in  yaptığı açıklamalar Mahsun Kırmızgül'ü kızdırdı. İşçil'in, "Sosyete, aperitif yemek yerken bile çatalı bıçağı ayrı kullanıyor. Yani balık yerken balık bıçağı kullanıyor. Ama Doğulu bir insana balık bıçağının ayrı olmasına gerek yok, onu öyle ayırt etmiyor. Mesela lahmacunu ben çatal bıçak kullanarak yiyordum. Ama Mahsun bana lahmacunu elle yemeyi öğretti" sözleri üzerine bir açıklama yapan Kırmızıgül, "Evet kendisine çok şey öğrettiğimi doğru. Ona dalmayı öğrettim, Paris'te lüks lokantalarda dünya mutfağını tattırdım. Onunla dünyayı gezdik. Bu seyahatlerden çok şey öğrendiğine eminim" dedi.

Bade İşçil'in, "Mahsun'dan ayrıldıktan sonra hayatında ne değişti" sorusuna, "Artık lahmacun yemiyorum. Çok bir şey değişmedi açıkçası. Ben Batılı bir kızdım ve özüme döndüm" diye yanıtlamasına da sitem eden Kırmızıgül, şunları söyledi: "Ben Bade ile konuştum. Böyle bir açıklama yapmadığını söyledi. Ayrıca biz kendisiyle asla lahmacun yemedik. Ama çok suşi yedik. Neredeyse her akşam İtalyan lokantasına giderdik. Böyle şeyler söylemişse, geçmişte yaşadıklarına çok ayıp etmiş o zaman..."

Günün Önemli Haberleri