Kuzum bittim oğlum!

Abone ol

Trafik kazasında ölen üç üniversite öğencisinin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Annenin feryadı yürek yaktı.

Erzurum'da yolun karşına geçmeye çalışırken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencilerinden ikisinin cenazesi memleketlerine gönderildi.

Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesinde yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nafiz Ceylan'ın cenazesi, teyzesi Ayşe Çömez'e teslim edildi.

Ceylan'ın cenazesi daha sonra fakültedeki hocalarının ve arkadaşlarının omuzlarında ambulansa taşındı.

Ceylan'ın 19 arkadaşı da Atatürk Üniversitesince tahsis edilen midibüsle ambulansa eşlik ederek Samsun'a gittiler.

Bu arada, Erzurum'da öğretmenlik yaptığı öğrenilen Çömez'in gözyaşlarına hakim olamadığı ve Ceylan'ın Samsun'daki ailesine sık sık telefonla bilgi verdiği gözlendi.

''BU YAZ SENİ EVLENDİRECEKTİK''

Kayseri'den Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesine gelen Ertuğrul Eroğlu'nun ailesi de Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından karşılandı.

Hastanede oğlunun öldüğünü öğrenen Hacı Ali Eroğlu ile eşine sağlık ekipleri müdahale etti. Sakinleştirici iğne yapılan acılı anne ve babayı, oğullarının arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Oğlunun bu yaz mezun olacağını düşünerek heyecan yaşadığını ancak ölüm haberiyle yıkıldığını ifade eden baba Eroğlu'nun, ''Ertuğrulum, yavrum, kuzum bittim. Oğlum! Ne hayallerim vardı, hepsi yıkıldı. Bu yaz seni evlendirecektik. Bütün hayallerim yıkıldı'' şeklinde feryat etti.

Acılı babanın kendisini telefonla arayan kızına, ''Kızım, abini kaybettik, yavrum kaybettik'' diye haykırması ise çevredekileri gözyaşına boğdu.

Güçlükle ayakta durabilen ve doktor gözetiminde tutulan anne Eroğlu'nu ise oğlunun arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Ertuğrul Eroğlu'nun cenazesi arkadaşları tarafından Kayseri'ye götürülmek üzere ambulansa alındı.

Bu arada, Ertuğrul Eroğlu'nun ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi.

Cenazelerin teslimi sırasında Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Bayrakçeken, Dekan Yardımcısı Ahmet Işık, Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Bilgili ile öğretim görevlileri de ailelere baş sağlığı dileklerini iletti.

Kazada ölen Saliha Aydın'ın babasının ise Erzurum'a gelmek üzere yolda olduğu, sabah saatlerinde hastaneden kızının cenazesini teslim alacağı belirtildi.

Günün Önemli Haberleri