Kuşum Aydın yine terk ediyor!

Abone ol

İki yıldır ortalarda görünmeyen ve yeni albümüyle yeniden çıkan Kuşum Aydın Türkiye'yi bıraktığı gibi bulmadı. Yeniden gidiyor.

Şöhretler dünyasında kendisine gizli ambargo uygulanıp, iş verilmediğini savunan Kuşum Aydın, Türkiye'yi terk ediyor! Şarkıcı, sanat hayatını artık Almanya'da sürdürecek.

TÜRKİYE'DE YAŞANMAZ!

Aydın 'acı vatan'a gidiyor! Günaydın'ın haberine göre, iki yıldır yaşadığı Almanya'dan 'Şeker' isimli yeni albümü nedeniyle dönen Kuşum Aydın, medya dahil kimsenin destek vermediğini söyleyerek, piyasada kendisine gizli bir ambargo uygulandığını savunuyor. Hiçbir konser ve ekstra alamayan şarkıcı, "Türkiye'de yaşanmaz artık" diyerek, yeniden Almanya'da kendine yeni bir hayat kurma kararı aldı. Almanya'da bir de ev satın alan Aydın, artık bu ülkede yaşayacak.

RAHAT İŞ BULURUM

Aldığı evin tadilatı biter bitmez gidecek olan Aydın, Almanya'da sahne alarak geçinmeyi hedefliyor. Şarkıcının umudu ise gurbetçi organizatörler. Türkiye'den sanatçı götürmenin yol, konaklama ve orkestra ücretleri nedeniyle astronomik olduğunu söyleyen Aydın, "Benim sadece sahne ücretim var. Rahat iş bulurum"

Günün Önemli Haberleri