Kurtlar Vadisi'nde Kara'nın büyük acısı

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu'da dün akşam hem sevinç hem de büyük hüzün vardı. Elif bir kez daha ailesine kavuştu ama Kara büyük acı yaşadı.

Kurtlar Vadisi Pusu'da hem sevinç hem de büyük hüzün yaşandı. Polat Alemdar'ın Akif'e verdiği süre dolarken, Kara bir kez daha büyük bin acı yaşadı. Oğlunun ardından bu kez de torununu kaybeden Kara, diri diri mezara girerken Elif bir kez daha ailesine kavuştu.

Kurtlar Vadisi Pusu 203. bölümüyle dün akşam atv ekranlarına geldi. Dizide, Arif ve Cahit düğümü bir kez daha çözülemezken, Polat Alemdar'ın her ikisi için de verdiği süre dolmak üzere. Cahit, Üstad'ı kurtarmak için bir kez daha büyük tehlike atlatırken Safiye kaçmayı başarır. İlk kez Cahit, Akif ile bir kez daha karşı karşıya gelecektir.

KARA BÜYÜK ACI YAŞADI 

Elif ile takası kabul ettiğini söyleyen Kara, Poyraz'a büyük pusu kurar. Kara, torununu kurtarır; ancak Poyraz'ın oyununa gelir. Patlamada hem yol arkadaşını hem de torununu kaybeden Kara, büyük bir acı yaşayacaktır. Oğlunun ardından bu kez de torununu kaybeden Kara, diri diri toprağa mezara girer.

POLAT ALEMDAN DÖNÜYOR MU? 

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Polat Alemdar, kızı Elif ile ilgili kararı alırken kafalarda soru işareti bıraktı. Polat Alemdar'ın, bu görevi kendi isteğiyle kabul etmediğini söylemesi ve Nazife annenin rahatsızlığı karşısındaki tavrı, dizi sonrası sosyal medyada Alemdar'ın bir şekilde yine kendini göstereceği şeklinde yorumlandı.

İŞTE KARA'NIN YAŞADIĞI O BÜYÜK ACI

 

Günün Önemli Haberleri