Kraliçe bile ALDATILMIŞ

Abone ol

Kadın ister güzel, ister kraliçe olsun hep aldatılıyor. İşte örneği....

İspanya’ya yeni piyasaya çıkacak bir kitapta Kral Juan Carlos’un karısı Kraliçe Sofia’yı birçok kez aldattığı, hatta 18 yıl boyunca Katalan bir iç mimar ile ilişki yaşadığı öne sürüldü.

Kraliyet muhabiri Jaime Penafiel’in kaleme aldığı kitapta, "Kraliçe sürekli ihanete uğradı. Evliliklerinde pek sevgiye yer yok. Kral ile Kraliçe, neredeyse hiç aynı yatağı paylaşmıyor" dedi. "

Juan Carlos ve Sofia: Bir evliliğin portresi" isimli kitap, Kral’ın özel hayatıyla ilgili tabuyu da yıkıyor. Kral’ın ilişki yaşadığı Marta Gaya’nın eski kocasının bir defasında bir arkadaşına, "Git de adama birkaç yumruk patlat diyorlar. Ama yapamam. Çünkü burada sözkonusu olan bir kral" diye konuştu. Kral ve Kraliçe’nin şiddetli tartışmalar yaşadığını öne süren Penafiel, gözyaşlarına boğulan Kraliçe’ye Juan Carlos’un "Senden nefret ediyorum" diye bağırdığı, buna karşılık Sofia’nın "Nefret edebilirsin, ama boşayamazsın" yanıtını verdiği öne sürüldü. Kral’ın Marta Gaya ile ilişki yaşadığı 1992 yılında İtalyan ve Fransız dergileri tarafından da iddia edilmişti.

Günün Önemli Haberleri