Köpek kulübesinden ağlayarak çıkardılar!

Abone ol

Köpek kulübesinde yaşayan yaşlı adam polis zoruyla oradan çıkarılırken ağlıyordu. Üzerinde ne kimliği vardı, ne de pantolonu...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde köpek kulübesinde yaşayan yaşlı adam, polis zoruyla hastaneye kaldırıldı.

Tığcılar Mahallesi Keşçi Sokak'ta bir süreden beri bir apartmanın bahçesindeki köpek kulübesinde yaşayan, kimliği henüz belirlenemeyen yaşlı kişi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) yetkililerince bulunduğu yerden alınarak götürülmek istendi.

Kulübeden çıkmak istemeyen yaşlı kişi, polis ekibi tarafından dışarı çıkarıldı. Üzerinde pantolonu bulunmadığı görülen kişi, kendisine sorulan sorulara cevap vermeyerek, yeniden kulübeye girdi. Üzerine battaniye sarılarak dışarı çıkarılan yaşlı adam ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



SHÇEK İl Müdürü Ali İnan, yaşlı adamın sokaktan kurtarılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Kurum olarak yaşlı adamla ilgilendiklerini belirten İnan, ''Sağlık İl Müdürlüğüne haber verdik ve ambulans geldi. Hastanede muayene edilecek, hakkında hangi hizmet modeli uygunsa o yapılacak. Hastanenin heyet raporuna göre konuyu değerlendireceğiz. Üzerinde kimliği yoktu. Şu anda net bir bilgi yok. Belki eşi ve dostu da vardır. Ne olduğu incelemenin ardından çıkacak. Gerekli yardımı yapacağız'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri