Komedi filmi gibi kaçırma hikayesi

Abone ol

Sakarya'da genç sevdiği kız yerine yanlışlıkla 5 çocuk annesi bir kadını kaçırmaya kalkıştı.

Sakarya'nın Taraklı İlçesi'nde bir genç, arkadaşlarıyla birlikte sevdiği kız yerine yanlışlıkla 5 çocuk annesi bir kadını kaçırmaya kalkıştı. Kaçırılmak istenen kadın, bağırarak yardım isteyince köylüler tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Taraklı İlçesi'ne bağlı Mahdumlar Köyü'nde dün sabah meydana gelen olayda, sabah ezanında camiye gitmek için evinden çıkan 5 çocuk annesi Sevgi Ercan (35), caminin önünde 3 şahıs tarafından zorla kaçırılmak istendi. Ercan'ın bağırması üzerine köylüler olay yerine gelince, gençler 34 UVC 21 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçtı. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine geniş çaplı inceleme başlatıldı. Yapılan araştırmada, köyde oturan 16 yaşındaki E.B.'nin Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Yeni Ormanköy'de oturan bir gençle tanıştığı ve bir süredir görüştüğü belirlendi. E.B.'nin, ailesinin evlenmelerine izin vermemesi üzerine erkek arkadaşıyla kaçmaya karar verdikleri ve köy camisi önünde buluşmak için anlaştıkları, ancak gençlerin yanlışlıkla Sevgi Ercan'ı kaçırmaya çalıştıkları belirlendi. Köy sakinleri, Sevgi Ercan'ın bağırması üzerine hemen dışarı koştuklarını ve kadını 3 kişinin kaçırmaya çalıştığını gördüklerini söyledi. Şahısların kaçarken havaya ateş açtığını da belirten vatandaşlar, olayın köyde korkuya neden olduğunu ifade etti.

Jandarma ise, yanlışlıkla evli bir kadını kaçırmaya çalışan genç ile arkadaşlarının kimliklerinin belirleyip yakalanmaları için çalışma başlattı.

Günün Önemli Haberleri