Kocaman Semih'in yanlışını söyledi

Abone ol

Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok iyi bir form grafiği yakalayan ve gollerini art arda sıralayan Semih'e lig başladıktan sonra birşeyler oldu.

Onun formsuz hali nedeniyle Fenerbahçe'nin gol yükü, asla bir Niang, Emenike olmadığı eleştirileri yapılan Bienvenu'ya kaldı. Form grafiğini yükseltmesi beklenirken, sürekli aşağı giden Semih, sadece Fenerbahçe'de yedek oturmakla kalmadı, milli formadan da oldu.

Pekii, ne oldu da, Semih böyle bir düşüşün içine girdi? Bu sorunun yanıtı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın, yakın çevresiyle yaptığı dertleşmede sarfettiği sözlerde yatıyor.

AYKUT KOCAMAN: SEMİH ÇOK TEMBEL

Fanatik'in haberine göre yakınlarıyla yaptığı sohbetlerde, Semih'in önemli özelliklere sahip, çok iyi bir golcü olduğunu, böyle bir golcüyle çalışmanın her teknik direktör için şans olduğunu dile getiren Kocaman'ın, ardından sarfettiği sözler, yaşanan sorunu tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyordu: "Ancak çok tembel. Çalışmayı hiç sevmiyor. Oysa özellikle golcülerin, idman bittikten sonra ekstra çalışma yapması gerek. Ama Semih, idmanlarda bile gerektiği kadar çalışmıyor."

Hocası onun hakkında böyle düşünürken, Semih, bir gol atması halinde eskiye dönüşünün başlayacağını, kendisine verilen desteğin karşılığını en kısa zamanda karşılayacağını söylüyor.

Günün Önemli Haberleri