Kocaman beraberliğe ne dedi?

Abone ol

Medical Park Antalyaspor ile beraber kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçın analizini yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medical Park Antalyaspor karşısında alınan beraberliğin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Aykut Kocaman, Trabzonspor ve Bursaspor karşısında ortaya koydukları agresif oyunlarını Medical Park Antalyaspor karşısında sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Karşılaşma boyunca rakibi sıkıntıya sokacak ritmi yakalayamadıklarını dile getiren Kocaman, bu durumda oyuncuların becerisi kadar, saha ve topun da etkisi olduğunu vurguladı.

İKRAMİYE KAÇTI

İlk yarının kendi kontrollerinde geçtiğini ifade eden Kocaman, bu yarının iyi oynamalarına rağmen pozisyon açısından sıkıntılı geçtiğini vurguladı. İkinci yarının ilk 20 dakikasından itibaren ise rakip kaleye daha fazla gitmeye başladıklarına değinen Kocaman şu açıklamalarda bulundu: ''Böylesine bir maçta ayağımıza gelebilecek en büyük fırsatları Bienvenu ile yakaladık. Bienvenu'nün yakaladığı iki net fırsat sıkıntılı dönemde bizim için büyük bir ikramiye gibi olacaktı. Ancak bu şansı değerlendiremedik.''

YÜRÜMEKTE ZORLANIYOR

Gazetecilerin Alex'in oyundan çıkmasıyla ilgili sorusunu da yanıtlayan Kocaman, ''Alex 'bitti, oynamayacağım' diye işarette bulundu. Bienvenu hazırdı ve hemen soktuk. Şu anda da sıkıntılı görünüyor. Yürümekte zorlanıyor. İrtibatsızlıktan ziyade ilk hamlesi bizi hemen oyuncu değişikliğine sevk etti. Hasan Çetinkaya ve Samet Güzel için söylenecek şeyleri tekrarlamakta fayda var. Profesyonel insanlar. Herkese her şey oluyor ama Fenerbahçelilere bir şey olmuyor nedense...'' diye konuştu.

TATMİN OLAMADI

İlk yarıda aldıkları 35 puanın tatmin edici olmadığını belirten Kocaman, ''Ligi 37 puanla ya da üstüne koyabileceğimiz puanlarla bitirebilseydik tatmin edici olabilirdi. Lig 3 periyotlu bir lig olacak. Ligin ilk 2 periyodunun ardından amacımız ilk 4 içinde puan farkı avantajıyla play-off'a gitmek. Amacımız play-off'a sağlam ve sağlıklı bir şekilde gitmek.'' ifadelerini kullandı.

"PLAY-OFF İÇİN OYUNCU ALACAĞIZ"

Gazetecilerin ''Devre arasında transfer yapacak mısınız?'' yönündeki sorusuna Kocaman, transfere ihtiyaçları olduğu ve bununla ilgili çalışmaların sürdüğü yanıtını verdi. Kocaman, ''Alacağımız oyuncuları ilk yarının ilk maçları için değil, play-off için alacağız. Transfer ettiğimiz futbolcuları 2-3 aylık adaptasyon döneminden sonra play-off'ta kullanmaya çalışacağız. Güçlü bir kadromuz var. Güçlü bir takviye yapacağımızı tahmin ediyorum.'' dedi.

Günün Önemli Haberleri