Kocadan eşine korkunç işkence

Abone ol

Pazarlamacı Tamer Tunççekiç boşanmak isteyen eşine inanılmaz işkenceler yaptı

Adana'da tavşanlarla niyet çektiren 36 yaşındaki Zekiye Tunççekiç, boşanmak istediği eşi 37 yaşındaki Tamer Tunççekiç tarafından İzmir'de çırılçıplak soyulup elleri karyolaya bağlandıktan sonra dövülüp, kızgın bıçakla vücudunun dağlanıp işkence yapıldığını iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

12 yıl önce pazarlamacılık yapan Tamer Tunççekiç ile evlenen Zekiye Tunççekiç, geçen yıl anlaşamadıkları gerekçesiyle eşini terk edip, Mersin'e geldi, ardından boşanma davası açtı. Tamer Tunççekiç, iddiaya göre çocuklarından 11 yaşındaki Seda ve 7 yaşındaki Ahmet'i kaçırarak İzmir Yenişehir'deki Güney Mahallesi'nde oturan annesi Sabahat'ın yanına gitti.

Bu arada, Mersin'den Adana'ya taşınan ve 2 yaşındaki oğlu Emre ile yaşayan 3 çocuk annesi Zekiye, 5 gün önce telefonla kendisini arayan kayınvalidesinin “Eşin İstanbul'a çalışmaya gitti. Çocukların perişan. Ben yaşlı bir kadınım gel çocuklarını götür” demesi üzerine İzmir'e gitti.

Kayınvalidesinin evinde gece oğlunu uyuturken eşi Tamer eve geldi. Boşanma davası yüzünden çıkan tartışmanın ardından iddiaya göre, Tamer Tunççekiç eşini çırılçıplak soyup dövdü, sonra yatağa bağlayıp tüpte kızdırdığı bıçakla işkence yaptı. Zekiye Tunççekiç'i acıyla bağırmasını duyan kayınvalidesi Sabahat kurtardı.

Eşinin ve yakınlarının kendisini öldürmesinden korktuğu için Adana'ya dönen Zekiye Tunççekiç, soluğu Adana Cumhuriyet Savcılığında aldı. Ayaklarında ve kalçasında kızgın bıçakla 10 yerinden yakılan, kolları ve yüzünde de darp izleri bulunan Tunççekiç, eşi hakkında ‘işkence' suçundan suç duyurusunda bulundu. Gördüğü işkence nedeniyle yürümekte güçlük çeken Zekiye Tunççekiç, vücudundaki yanık ve darp izlerini gazetecilere göstererek eşinin kendisini nasıl kızgın bıçakla dağladığını şöyle anlattı:

“Çocuklarımı bahane ederek bana eşim ve kayınvalidem tuzak kurdu. İzmir'e gittiğim günün akşamı eşim ‘benden boşanamazsın' diyerek yumrukla yüzüme vurdu. Boğazımı sıktı. Daha sonra beni çırılçıplak soyup ellerimi karyolanın iki ucundaki tahtalarına naylon iple bağladı.

Daha sonra getirdiği tüpte bıçağı kor haline getirip bacaklarımı ve kalçalarımı dağladı. Acıdan bağırmamam için de yastıkla ağızımı kapatmaya çalıştı. Yaklaşık 1 saat bana bu şekilde işkence yaptı. Acıdan bağırdığımı duyan kayınvalidem gelip beni görünce oğluna kızdı. Beni kurtardı. Bakkaldan polisi aradım. Karakola götürdüler. Eşim gözaltına alındı. Polisler beni rapor almam için hastanenin kapısına bıraktılar. Ancak, hastane önünde çiçek satan eşimin yakınları beni tehdit ettiler. Ben de kaçıp Adana'ya geldim. Eşim beni öldürmekle tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.”

Başvuru üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Günün Önemli Haberleri