KKTCyi tanıtım filmine büyük ilgi

Abone ol

KKTC turizminin tanıtılması amacıyla çekilen tanıtım filmi düzenlenen galayla izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) turizminin tanıtılması amacıyla Focus Grup tarafından çekimleri tamamlanan tanıtım filmi düzenlenen galayla izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen galaya KKTC'de bulunan 7 büyük otelin yönetim kurulu başkanlarıyla çok sayıda seçkin davetli katıldı. Tanıtım filmiyle ilgili bilgi veren Club Lapethus Direktor Focus Grup Başkanı Tijen Günyön, "Kıbrıs'ın turizm potansiyelini uluslararası arenada tanıtmak için böyle bir film yaptık. Son zamanlarda biliyorsunuz KKTC gündemde. Özellikle izolasyonların kaldırılması konuşulurken bizde KKTC geleceğine yönelik katkıda bulunmak için böyle bir çalışma yaptık. Tanıtım filmimiz 3 dakikadan oluşuyor" dedi.

Galanın ardından tanıtım filmi izleyicilerin beğenisine sunuldu. 3 dakikalık tanıtım filminin birinci bölümünde uluslararası programlarda kullanılmak üzere tarih ve turizm konularını içeren görüntüler yer alırken ikinci bölümde kısa bir reklama yer verildi. Son bölümdeyse KKTC'de yer alan büyük oteller tanıtıldı. Tanıtım filmi izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Günün Önemli Haberleri