Kızların tacizi yalan çıktı

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde, iki genç kızın tacizine maruz kaldığı iddia edilen genç, iddiaları yalanladı.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan C.Ö. adlı genç, bugünkü bazı gazetelerde, M.Ş. ve D.D. adlı iki genç kız tarafından cinsel tacize uğradığı yolunda haberler yayımlandığını, ancak bunların doğru olmadığını söyledi.

Kızları karakola şikayet ederken cinsel tacize uğradığı yolunda bir ifadesinin bulunmadığını belirten C.Ö, şunları kaydetti:

''Bu kızlardan M.Ş. bizimle aynı apartmanda oturur, bazen kız kardeşim A.Ö'nün yanına gelirdi. Olay gecesi saat 05.00 sıralarında, misafiri olan ve Alanya dışından gelen D.D. ile beraber evimizin kapısını çaldılar. Her ikisi de aşırı şekilde alkollüydü. Bizden önce başka kapıları da çalmışlar ve ne yaptıklarını bilmez haldelerdi.

Kendilerine, gecenin bu saatinde insanları rahatsız etmenin doğru olmayacağını söyledim. Ayrıca, komşum olan M.Ş'ye de sabahlara kadar diskolarda gezip alkol alması halinde kötü yola düşebileceğini belirttim. Bu nedenle üzerime saldırdılar. Aşırı alkollü olduklarındanve bana güçleri yetmediği için de çeşitli yerlerimi ısırdılar. Apartmandaki komşular yardıma geldi. Olayın bu şekilde olduğunu apartmandaki herkes biliyor. Karakola giderek şikayetçi oldum, ama hiçbir şekilde cinsel taciz ya da taciz ifadelerini kullanmadım.
Gazeteler bu olayı tamamen çarpıtmışlar. Çünkü, cinsel taciz diye bir olay yaşanmadı. Sadece kızlarla kavga ettik. İfadem de bu doğrultudadır.''

Gazetelerdeki haberler nedeniyle işyerinde ve arkadaşları arasında alay konusu olduğunu da dile getiren C.Ö, bir oto boyacısının yanında çalıştığını, bu olay nedeniyle bugün işine son verildiğini belirterek,
''Yayınlanan haberler yüzünden işten çıkarıldım'' dedi.

C.Ö, duygusal biri olduğunu ve yaşananlardan çok etkilendiğini ifade ederek, olaydan büyük üzüntü duyduğunu sözlerine ekledi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de olayda herhangi bir cinsel tacizin söz konusu olmadığını, sıradan bir kavga olayının kamuoyuna çok farklı şekilde yansıdığını bildirdiler.

Yetkililer, yapılan şikayette cinsel tacizle ilgili bir ifadenin bulunmadığını da kaydettiler.

Günün Önemli Haberleri