Kız arkadaşını kuzeni ile taciz etti

Abone ol

Genç kız erkek arkadaşı ve onun kuzeni ile eğlenmeye gitti. Gecenin sonu korkunç geçti... Kızı eve götürüp silah ve bıçakla taciz ettiler.

Eskişehir'de bir genç kıza silah ve bıçak zoruyla cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Genç kız C.Ç. (18), erkek arkadaşı M.K (18) ve onun teyzesinin oğlu S.Y. (38) ile Şeker Mahallesi Sivrihisar Caddesi'ndeki bir içkili lokantaya gitti ve burada alkol aldı.

EVE GÖTÜRÜP TACİZ ETTİLER

Bir süre sonra lokantadan çıkıp otomobile binen C.Ç, birlikte S.Y'nin Orhangazi Mahallesi'nde yaşadığı eve gitti. Burada M.K'nın av tüfeği, S.Y'nin de bıçakla genç kız C.Ç'yi darbedip cinsel tacizde bulundukları iddia edildi.

KOMŞULAR KURTARDI

Evde de içki içmeyi sürdüren şüphelilerin dalgınlığından faydalanan C.Ç, mutfak camını açarak komşulardan yardım istedi. Şüpheliler M.K. ile S.Y, komşuların haber verdiği polis ekiplerince yakalandı.

Zanlılar, sorgularının ardından, ''Hürriyeti tahdit ve cinsel taciz'' suçunu işledikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KARISINI İNTERNETTEN SATTI...

[PAGE]



KARISINI İNTERNETTEN SATTI

İnternetteki sohbet odalarında verdiği "Bin liraya her yere gidilir" şeklindeki ilan aracılığıyla karısını para karşılığı erkeklere pazarlayan zanlı, Bursa'da müşteri kılığındaki polisten bin TL aldı. Polisin kimliğini açıklamasının ardından kaçmak isteyen zanlı, eşiyle birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

İnternette bir sohbet odasında "Bin TL'ye her yere gidilir" başlıklı ilanı gören Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu dedektifleri, ilanı veren H.A. (30) ile irtibata geçti.

İstanbul'da oturduğu belirlenen H.A.'nın, karısı L.A.'yı (22) bin liraya erkeklere pazarladığı anlaşıldı. Polis, müşteri kılığında konuştuğu H.A. ile Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki Çekirge Mahallesi'nde buluşmak için randevulaştı. Akşam saatlerinde H.A. ve L.A. ile buluşan polis ekipleri seri numaraları alınmış bin TL'yi zanlıya verdi.

Polisler kimliklerini açıkladığı sırada müşteri sandığı polis memurundan parayı alan H.A. eşiyle birlikte kaçmaya çalıştı. Ekipler H.A. ve L.A.'yı kısa süren kovalamacanın ardından gözaltına aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan karı ve koca, "Fuhuşa teşvik, aracılık ve dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edildi. Adliye çıkışında tişörtünü sıyırıp belindeki morluğu gazetecilere gösteren H.A. işkenceye maruz kaldığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

75 YAŞINDAKİ SAPIK İNGİLİZ
ERKEK ÇOCUKLARI ÇIRIPÇIPLAK SOYUP...
İNANILMAZ OLAY TÜRKİYE'DE YAŞANDI...

[PAGE]


75 YAŞINDAKİ SAPIK İNGİLİZ

Çatalca'da, 12-14 yaş arasındaki onlarca erkek çocuğunu kandırıp cinsel istismarda bulunup çocukların fotoğraf ve video görüntülerini çeken 75 yaşındaki İngiliz vatandaşı ormanlık alanda çıplak iki çocukla birlikte suçüstü yakalandı.

ÇIRILÇIPLAK ÇOCUKLARI KAMERAYA ALIYOR

Edinilen bilgiye göre, Çatalca'daki Mareşal Fevzi Çakmak Mesire alanında yaşlı bir adamın çıplak iki erkek çocuğunun fotoğraflarını çektiğini ihbarını alan Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olay yerine gitti. Ormanda tamamen çıplak durumda bulunan 16 yaşındaki A.C. ve 13 yaşındaki G.B. 'yi elindeki video kamera ile görüntüleyen yaşlı bir adam gören polis ekipleri gözlerine inanamadı.

POLİSE 500 TL RÜŞVET ÖNERDİ

Şahsın kimlik bilgilerini kontrol eden polis, yaşlı adamın 75 yaşında Jeremy Adrian Ambrose Kerrich isimli bir İngiliz vatandaşı olduğunu tespit etti. Polisi karşısında görünce şaşkına dönen Kerrich'in memurların olayı görmezden gelmeleri için 500 TL de rüşvet teklif ettiği öğrenildi.

EVİNE BASKIN YAPILDI

Kerrich'in yapılan üst aramasında bir adet fotoğraf makinesi ile 9 adet hafıza kartı ele geçirilen polis ekipleri, zanlıyı polis merkezine götürdü. İşlemlerin ardından zanlı ve mağdur çocuklar, Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Poliste susma hakkını kullanan zanlı Kerrich'in Beyoğlu'ndaki evinde yapılan aramalarda ise 3 adet laptop bilgisayar, 2 adet fotoğraf makinesi, 5 adet flaş bellek, 2 adet cep telefonu, 3 adet bilgisayar hard diski, 4 adet harici bilgisayar hard diski ele geçirilerek el konuldu.

ŞİŞLİ'DE YABANCI DİL EĞİTİMİ VERİYOR

Şişli'de yabancı dil eğitimi veren bir dershanenin ortağı olduğu öğrenilen Kerrich'in borsadan da ayda 14 ila 15 bin TL arasında gelirinin olduğu öğrenildi. Kerrich'in üzerinde ele geçirilen hafıza kartlarında ve video kamerasındaki kayıtları inceleyen polis ekipleri, olayın sadece A.C. ve G.B. ile sınırlı olmadığını belirterek onlarca çocuğun bu şekilde Kerrich tarafından cinsel istismara uğradığını ve fotoğraflandığını belirledi.

FAKİR ÇOCUKLARI SEÇİYOR

Zanlının evinde ele geçirilen malzemelerin bilişim suçları ekiplerince incelenmesinin ardından olayın gerçek boyutlarının ortaya çıkacağı ifade edildi. Kerrich'in kurbanlarını fakir mahallelerde gelir durumu çok düşük ve genellikle çok çocuklu ailelerden seçtiği, bu çocuklarla bir şekilde samimiyet kuran Kerrich'in daha sonra çocukları para vaadiyle kandırdığı ortaya çıktı.

10 YILDIR OTURUYORDU

Yakalandığı yerde olay yerine lüks bir otomobili olmasına rağmen kiralık bir otomobil ile geldiği tespit edilen Kerrich'in Türkiye'de 10 yıldır ikamet tezkeresi ile oturduğu belirlendi.

Üsküdar'daki Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'nde hakkında görevli memura rüşvet teklif etmek, cinsel istismar ve çocuk pornografisi suçlarından işlem yapılan Kerrich adliyeye sevk edildi.

AKIL HASTASI OĞLUNU BIÇAKLAYARAK
ÖLDÜREN BABA... BİR AİLE DRAMI
 

[PAGE]


OĞLUNU BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Oğlu akıl hastasıydı, bıçağı alıp annesine saldırdı. Kendini bir odaya kilitleyen anne babayı arayıp yardım isteyince bir aile dramı yaşandı. Baba, oğluna engel olmak isterken onu bıçaklayıp öldürdü.

Mamak Cengizhan Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mahir Can Özdemir (17) ile annesi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir'in, mutfaktan aldığı bıçakla annesini bıçaklamak istediği öne sürüldü. Oğlundan kaçan anne kendisini evin bir odasına kilitleyerek, eşi Bilal Özdemir'den telefonla yardım istedi.

Bunun üzerine eve gelen Bilal Özdemir ile oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın devam etmesi üzerine, Bilal Özdemir, oğlunun elindeki bıçağı aldı. Özdemir, daha sonra oğlunu bıçaklayarak ağır yaraladı. Mahir Can Özdemir, kaldırıldığı Ankara Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Çevre sakinlerinin gözü önünde gerçekleşen olay sonrasında Bilal Özdemir, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Bilal Özdemir, buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Günün Önemli Haberleri