Kitap fuarına öğrencilerden yoğun ilgi

Abone ol

Kocaeli'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarına çevre illerden de öğrencilerin yoğun katılımı daha da renkli hale geliyor.

 Bolu'dan kitap fuarına gelen öğrenciler, 180 kilometreyi kat ederek fuara gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Kocaeli Kitap Fuarı çok sayıda kitapseveri, yayınevleri ve yazarlarla buluşturuyor. Kocaelililerin yoğun katılım gösterdiği fuara çevre illerden gelen kitapseverler de katıldı. Bolu'dan tuttukları otobüsle 180 kilometre yol katederek Kocaeli'ne gelen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de 40 kişiyle kitap fuarına katıldı. Stantları gezerek kitapları inceleyen ve beğendikleri kitapları satın alan Abant'lı öğrenciler, böyle bir organizasyonu gerçekleşmesinin çok güzel olduğunu ifade etti.

Öğretim Görevlisi Filiz Akın, Uluslararası Fuar Merkezi'nde 12 bin metrekarelik alana kurulu olan Kitap Fuarı'nın büyüklüğü karşısında hayran kaldıklarını söylerken, fuarın çok güzel organize edildiğini kaydetti. Akın, "Öğrencilerimiz fuarı takip ederek gitme talebinde bulundu. Biz de gelmek isteyen arkadaşlarımızla birlikte fuara katıldık. Yıllarca düzenlenen kitap fuarları bile istenilen seviye de olamıyor. Ama daha ikinci yılında Kocaeli Kitap Fuarı çok büyük bir başarı ve ilgi yakalamış görünüyor." şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri