Kiloyla ayakkabıya büyük ilgi

Abone ol

Adana'da, bir firmanın açtığı mağazada kiloyla ayakkabı satışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Adana'da, bir firmanın açtığı mağazada kiloyla ayakkabı satışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Adana Müftüsü İsmail Canbolat ve Haangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, Baraj Yolu 6,5 Durak'taki mağazayı törenle açtı.

Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, açılışı yaptıktan sonra, yoksul vatandaşlara dağıtılmak üzere ayakkabı aldı.

Bu sırada, çok sayıda vatandaş da kilosu 5 TL'den satılan ayakkabılarla sepetleri doldurdu. Yoğun ilgi sonucu bir ara reyonda izdiham yaşandı.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk, açılışın ardından yaptığı açıklamada, Adana'daki yeni mağazalarının Türkiye'deki 260'ıncı, şirkete ait ise 43'üncü şube olduğunu kaydetti.

Selçuk, Adana'da şirkete ait ilk mağazayı açtıklarını ve Akdeniz Bölgesi'nde kiloyla ilk kez satış yaptıklarını belirterek, ''Akdeniz Bölgesi'ndeki tepkiyi, kendimize ait mağazamızda satış yapıp, eksikleri ve fazlaları görmek istedik. Ayakkabı ham maddesi kiloyla alınıyorsa, neden kiloyla satılmıyor? Birçok ürünü kiloyla satabiliriz'' dedi.

Sürüme ve birim maliyete dayalı işler yaptıklarını ifade eden Selçuk, ''Türkiye'de ham madde ucuz, işçilik çok pahalı. Ama sürümlü işlerde işçiliği azaltabiliyoruz. Biz bunu başardık ve fiyatlara yansıttık. Riskli bir ticaret yapıyoruz, çok düşük karlarla çalışıyoruz ama sürüm olduğunda da bereketli oluyor'' şeklinde konuştu.


Günün Önemli Haberleri