Kiloyla altın çalan hırsız yakalandı!

Abone ol

Mersin'de bir kilo altını çalan hırsız, jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı!

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Tömük beldesinde, bir kadının 20 yılda biriktirdiği altınları çaldığı öne sürülen kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi'nde oturan Leyla Güven (47), 5 gün önce yaylaya gitti. Bayram dönüşü evine giren kişi ya da kişilerce 20 yılda biriktirdiği bir kilo civarındaki altınının çalındığını fark eden Güven, durumu Tömük Jandarma Komutanlığına bildirdi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Tömük Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışma sonucu, Mersin'in Pozcu semtindeki bir eve operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kimliği açıklanmayan bir kişi, çalıntı altınlarla gözaltına alındı.

Jandarma yetkilileri, evde bulunan yaklaşık 1 kilo ağırlığındaki altın ziynet eşyalarını Güven'e teslim etti.

Altınlarına kavuşan Güven, eve geldiğinde 20 yıl emek vererek biriktirdiği ziynet eşyalarının çalındığını fark edince çok üzüldüğünü söyledi.

Biriktirdiği altınla üniversitede okuyan oğluna ev ya da araba almayı planladığını dile getiren Güven, ''Altınlarımın eksiksiz bulunmasından dolayı jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Artık altını evde saklamayacağım, satarak bir ev alacağım. Sanırım altın fiyatları yükselince hırsızların gözdesi oldu'' dedi.

Günün Önemli Haberleri