Kılıçdaroğlu’ndan iktidara eleştiri

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her geçen gün daha baskıcı bir yönetimle karşı karşıyayız. Ama gücümüzü birleştireceğiz, Bir arada ol...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her geçen gün daha baskıcı bir yönetimle karşı karşıyayız. Ama gücümüzü birleştireceğiz, Bir arada olacağız” dedi.
Kılıçdaroğlu, iki günlük İzmir programı kapsamında Seferihisar’da vatandaşlarla buluştu. Bir kahvehanede konuşan Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan Kemal’ sloganlarına “Sandık geliyor, göreceğiz” diye cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Her geçen gün daha baskıcı bir yönetimle karşı karşıyayız. Ama gücümüzü birleştireceğiz, vir arada olacağız. Ayrılığın gayrılığın zamanı değil. Birlikte mücadele etmenin zamanı, Türkiye’yi aydınlığa çıkartmanın zamanı. Hepinizin görevleri ve sorumlulukları var. Onun için yola çıktık. Onun için çalışıyoruz. Bu yüzden Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Bizim bir sorumluluğumuz var, Türkiye’yi çocuklarımıza emanet edeceğiz ve onlara güzel bir Türkiye bırakmak zorundayız. Gençlerimiz de artık sorunları öğrendiler. Onlar dünyaya daha güzel bakıyorlar. Özgürlükçü bir demokrasi istiyorlar. Biz de onlara destek vereceğiz. Bir şeyi unutmayalım. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’yi gençlere emanet etti. Kendi gençliğimiz ile gurur duyuyoruz. Türkiye’nin aydınlığı için mücadele eden bütün gençlerin alnından öpüyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri