Kılıçdaroğlu terörü lanetledi!

Abone ol

Türkiye'yi sarsan terör olayının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde CHP'li belediye başkanları ile biraraya geldiği basın toplantısında yaşanan terör saldırısını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu: ''13 askerimiz, yurtseverimiz, aslan çocuğumuz yaşamını yitirdi. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, hiçkimsenin kabul edeceği bir şey değildir.''dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde beldiye başkanları ile bir araya geldiği basın toplantısında Türkiye'yi derinden sarsan terör olaylarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu terörün sorun çözmede etkili olmayacağını dile getirdi ve şehit ailelerine başsalığı dileklerinde bulundu.

Kemal kılıçdaroğlu terör olaylarını şu sözlerle değerlendirdi;

''13 askerimiz, yurtseverimiz, aslan çocuğumuz yaşamını yitirdi. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, hiçkimsenin kabul edeceği bir şey değildir. O çocuklarımızı güle oynaya, davul zurnayla askere yolladık. Teröre kurban olsunlar diye değil.

Bu ülke için gerekirse hepimiz ama hepimiz şehit olmaya hazırız. Ülkemizi seviyoruz. Kimliği ve inancı ne olursa olsun her yurttaşımızı bağrımıza basıyoruz.

Terörle bir sorun çözülmez, bir yere varılmaz. Acılarımız depreşti. 13 askerimizin ailelerine, yakınlarına, akrabalarına başsağlığı diliyoruz. Onların acıları bizim de acılarımız. Kuşkusuz ateş düştüğü yeri yakar ama bizler aynı coğrafyada yaşıyoruz. Tasada ve kıvançta beraberiz. Onlar Türkiye'nin onurudurlar. 7 askerimiz de yaralandı. Onlara da acil şifalar diliyoruz.''


Günün Önemli Haberleri