Kemancının tecavüz vahşeti

Abone ol

Kemancı 68 yaşındaki hiç evlenmemiş kadına tecavüz edip, öldürdü. O gece yaşananlar...

İNTERNETHABER

Bursa'da, 68 yaşındaki Cavidan Kocayamaç yatak odasında belden aşağısı çıplak olarak bulundu. Zorla ırzına geçilerek öldürülmüştü.

Olayın olduğu o gece, Cavidan teyze birazdan başına geleceklerden habersiz evinde televizyon seyrediyordu. Vakit neredeyse gece yarısına geliyordu ama üst katlarında oturan konsomatris komşuları daha eve gelmemişti. Onların ne iş yaptığını biliyordu ama olsun "iyi kızlar, kader düşürmüş" diye teyzelik yapıyordu.

Kızlar iyiydi de ya sevgilileri?

Cavidan Kocayamaç bunları düşünürken, üst kat komşusu konsomatris H.O.'nun mesaisi yeni başlamıştı. Sahnede şarkı söylüyordu. Orkestradan kemancı sevgilisiydi. Adam evliydi, hatta 3 çocuğu vardı ama napacaksın? Bu hayatta hangi bekar adam ona bakardı?

Sevgilisi Necdet Urumcan kendisinden bir şarkı istedi. Sanki sırasıydı şimdi keyif yapmanın. İş bitse de eve gitsek diye düşünüyordu. Söylemedi. Necdet kızdı.

H.O eve yalnız gitti. Kapıyı ev arkadaşı açtı. İçerde onun sevgilisi ve Necdet oturuyordu. Hayret? Necdet ondan önce eve gelmişti.  

H.O. eve gelirken, alt kattaki Cavidan Teyze'nin kapısını aralık görmüştü. Ona kafası takılmıştı. "Hadi bakalım, bir şey mi olmuş" diye hep birlikte alt kata indiler.

Cavidan teyze yatak odasında yarı çıplak yatıyordu. Ölmüştü.

H.O henüz bilmiyordu ama onu sevgilisi Necdet Urumcan öldürmüştü.

Necdet Urumcan... Daha önce de zorla ırza geçmekten sabıkalı ama olayın üzerinden 24 yıl geçmiş. Sonra evlenmiş, 3 çocuğu olmuş. İçkili restoranlarda keman çalarak hayatını kazanıyor.

Gören onu ince ruhlu biri zanneder. Ama can çıkmadan huy çıkmıyor.

Karısına ve 3 çocuğuna sarılmak yerine konsomatris H. O ile 'aşk' yaşıyor. Sapıklığı ise içinde hala yaşıyor.

O gece sevgilisi H.O. istediği şarkıyı söylemeyince kafası bozuluyor. Onun evine gitmek üzere erken çıkıyor restauranttan.

Eve varınca 1. katta sevgilisini beklemeye başlıyor. O sırada Cavidan Kocayamaç kapıyı açıyor. Cavidan Teyze kapıyı azrailine açtığını bilmiyor ama Necdet Cavidan'ın hiç evlenmediğini ve bakire olduğunu biliyor. Serde de sapıklık var. Dalıyor içeri. Yaşlı kadına tecavüz ediyor. Bir yandan da elini boynuna dayıyor ve yastıkla yüzünü kapatıyor. İşini bitirince üst kata, sevgilisinin evine çıkıyor.

Kadının öldüğünü daha sonra anlıyor.

Sabah polis onu yakaladığında gayet soğukkanlılıkla olayı anlatıyor. Şimdi o cezaevinde. Cavidan Teyze mezarda. H.O ise yine aynı hayatın içinde...

Günün Önemli Haberleri