Kaykaycılar ziyaretçiniz var

Abone ol

Uluslararası üne sahip kaykaycılar tur için Türkiye'ye geliyor. İşte tur programı;

Red Bull Local Hero Tour kapsamında uluslararası üne sahip profesyonel kaykaycılar Almanya’dan Mack McKelton ve İsrail’den Boaz Aquino hareketli ve eğlenceli bir tur ve çekimler için 19–27 Ekim tarihleri arasında ülkemizde olacaklar. Bu turda kaykaycılara ülkemizden 2006 Red Bull Skate Shot Türkiye birincisi Can Uzer ve ikincisi Cenk Topgül eşlik edecek.

 

Dörtlünün tur programı, Bursa, İzmir, Antalya ve Ankara’yı kapsıyor : Her şehirde önce yerel kaykaycılarla buluşacak olan ekip, o şehrin en iyi kaykaycısını bulmak üzere mini bir yarışma yapacak ve bu yarışmalarda jüri olarak görev alacak. Bunun yanı sıra kaykaycılar bu şehirlerde daha önce hiç kayılmamış tarihi ve orijinal mekanlarda kayarak çekimler gerçekleştirecekler.

Red Bull Local Hero Tour bu dört şehrin ardından 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan final ile son bulacak. İstanbul’daki finalde yerel şampiyonlarla birlikte İstanbul’daki arkadaşları buluşacak ve Türkiye’nin en yetenekli kaykaycıları kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar.

Red Bull Local Hero Tour’un temel olarak iki amacı bulunuyor: Türkiye’nin en yetenekli kaykaycılarına imkan sağlamak ve fotoğraf ve film prodüksiyonu ile bir DVD yaratıp Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmak.

Tur programı kısaca şöyle:               

19 Ekim           : Bursa Mihraplı Parkı

21 Ekim           : İzmir Bostanlı Pazar Yeri

23 Ekim           : Antalya Beach Park

25 Ekim           : Ankara Armada Alışveriş Merkezi

27 Ekim           : İstanbul Beşiktaş Meydanı

Red Bull Local Hero Tour ile ilgili daha fazla bilgi ve katılım şartları için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz:

www.redbull.com.tr/localherotour

Günün Önemli Haberleri