Kaybolan karısını öyle bir yerde buldu ki

Abone ol

Bir ay önce ansızın ortadan kayboldu. Kocasının hayatından endişe ettiği o kadın, bakın nerede bulundu?

Orhangazi’de oturan N.Ö. (30), geçen ay 6 aylık oğulları Furkan’ı babası A.Ö.’ye bırakıp evden kaçtı. Polis, A.Ö.’nün şikâyeti üzerine N.Ö.’yü birlikte fuhuş yaptığı öne sürülen 4 kadın ile birlikte gözaltına aldı.






KOCASI BİR SÜREDİR İŞSİZDİ

Bir süredir işsiz olan A.Ö., geçen ay oğlu Furkan ile kendilerini terk edip kaçan eşi N.Ö.’nün hayatından endişe ettiğini belirterek Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

PARA KARŞILIĞI FUHUŞ
Bursa polisi, kaçırıldığı düşünülen N.Ö.’nün cep telefonunu dinlemeye aldı. Yapılan teknik takip sonucu N.Ö.’nün para karşılığı fuhuş yaptığını saptayan polis, önceki gün üç ayrı eve yaptığı eş zamanlı baskın yaptı.

N.Ö. ile birlikte fuhuş yaptığı ileri sürülen Ö.V. (29), G.K. (35), H.S. (29), F.Ş. (30) ve kadınları pazarladığı öne sürülen H.Ç. (29) gözaltına alındı.

"KENDİ İSTEĞİMLE"
İfadesinde kendi isteğiyle fuhuş yaptığını söylediği ileri sürülen N.Ö. serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 5 kişi, ‘fuhuşa aracılık etmek’ ve ‘fuhuş için yer temin etmek’ suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

BABASINI ÖLDÜREN GENÇ KIZIN DEHŞET İFADESİ

[PAGE]

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde bir genç kız, tartıştığı babası Z.S.'yi bıçakla öldürdü. Olayın ardından genç kız polis tarafından gözaltına alındı.











İKİ YILDIR PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Olay, Eşrefpaşa 518 sokakta meydana geldi. İki yıldır psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 22 yaşındaki G.S. henüz belirlenemeyen bir nedenle evde babasına bıçakla saldırdı. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla babası Z.S.'yi göğsünden tek bıçak darbesiyle bıçaklayan G.S. ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından suç aleti bıçakla yakalandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olay sırasında evde bulunan anne G.S. ise olayın şokuyla sinir krizleri geçirdi. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan serbest meslek sahibi ve 2 çocuk babası Z.S. ambulansla kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. 49 yaşındaki talihsiz baba Z.S. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SIKILDIM VURDUM

Gözaltına alınarak Eşrefpaşa Polis Merkezi'ne götürülen G.S.'nin polis ekiplerinin neden yaptın sorusuna "Sıkıldım vurdum" diye cevap verdiği öğrenildi. Alınan doktor raporunun ardından Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilen G.S., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN KATİLİ BAKIN KİM ÇIKTI?

[PAGE]

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 2 gün önce sokak ortasında öldürülen kişinin katil zanlısı komşusu çıktı. Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

CEP TELEFONU İNCELENİNCE















Alınan bilgiye göre, Yeşil Mahallesi Zehir Sokak'ta, yolda yürüyen Memiş Kaçar'ın (22) bir otomobilden ateş edilerek öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, Kaçar'ın cep telefonu incelemeye alındı. Cep telefonundaki mesajları inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katil zanlısı olduğu iddiasıyla Kaçar'ın komşusu Ahmet K. (25) ile olaya karıştıkları iddiasıyla Gazi K. (23), Ömer K. (25), Mehmet K. (20) ve Serdar G'yi (27) gözaltına aldı. Ahmet K'nın üzerinde bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ahmet K. ile Serdar G. tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başka suçtan aranan Ömer K'nin de tutuklandığı, diğer zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları belirtildi.

ASKERDEN YENİ GELMİŞTİ

Askerden yeni geldiği ve 6 aylık evli olduğu belirlenen Memiş Kaçar önceki gün sokak ortasında, bir otomobilden kafasına 4 el ateş edilerek öldürülmüştü.

SAHUR VAKTİ BİNAYI ATEŞE VERDİ

[PAGE]

Bursa'da bir genç, gece yarısı bir binayı benzin dökerek yakmak istedi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Karadavut Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sahur vakti apartmana gelen bir kişi, benzin dökerek binayı ateşe verdi. Alevler kısa sürede yükselirken, vatandaşlar kendilerini güçlükle dışarıya attı.

KIZIN ERKEK ARKADAŞI MI YAKTI?

Apartmanı ateşe veren zanlı ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Bazı vatandaşlar, apartmanda oturan Nuray Ö.'nün erkek arkadaşının apartmanı yaktığını ileri sürdü.

Polis, Nuray Ö.'yü ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı. Geceyi gergin geçiren apartman sakinleri, uzun süre sokakta bekledi. Karakola götürülen Nuray Ö., polis ekipleri ve gazetecilere hakaretler savurdu.

BARIŞ YEMEĞİNDEN NEDEN KAVGA ETTİLER?

[PAGE]

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde iki aile arasında kavun tarlası yüzünden kavga eden aileler, barış yemeğinde birbirine girdi. Kavgada silahla vurulan 1 kişi yaralandı.












KAVUN TARLASINA GİRDİKLERİ İÇİN KAVGA ETMİŞLERDİ

Edinilen bilgiye göre, Harran ilçesine bağlı Gazlıkuyu köyünde 3 gün önce kavun tarlasına girdikleri için kavga eden Erek ve Çakır ailelerini barıştırmak için yemek veren Ali Ekinci, iki aileyi evine davet etti. Burada kavganın yeniden alevlenmesiyle taraflar, silah ve sopalarla birbirlerine saldırmaya başladı.

JANDARMA ZOR AYIRDI

Çıkan kavgada silahla vurularak ağır yaralanan H.Ç., ambulansla Harran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. H.Ç., durumunun ciddiyetini koruması üzerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, her iki tarafı ayırtmakta güçlük çekti. Barış yemeği veren Ali Ekinci ile birlikte 12 kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

KISKANÇLIK KRİZİ KAN AKITTI

[PAGE]

Eskişehir'de bir kişi, 'kıskançlık' yüzünden eşini ve kavgayı ayırmak isteyen annesini bıçakla yaraladı.

Edilen bilgiye göre, Şeker Mahallesi Şahinalp Sokak'ta bir evde ikamet eden N.E., (38) eşi N.E. (33) ile 'kıskançlık' yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine N.E., eşini bıçakla yüzünden ve kolundan yaraladı.

Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen annesi T.E. de (66) kolundan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ambulansıyla götürüldükleri Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olaydan sonra kaçan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİLENCELER ÇOK SİNİRLENDİ

[PAGE]

Şanlıurfa Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kadir Gecesi nedeniyle ziyaretçi yoğunluğu görülen camilerde halkın dini duygularını istismar ederek dilenenlere yönelik operasyon düzenledi. Dilenciler, görüntü almaya çalışan kameralara saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da Zabıta ekipleri, Kadir Gecesi nedeniyle, ibadet etmek isteyenlerin camilere ilgi göstermesini fırsat bilen çok sayıda dilencinin Adana, Diyarbakır ve Gaziantep gibi büyük şehirlerden Şanlıurfa'ya geldiğini belirledi. Bunun üzerine zabıta ekipleri cami ve çevresinde dilenen dilencileri yakalamak için harekete geçti.

DİLENCİLERDEN SANA NE TEPKİSİ

Çok sayıda kişinin akın ettiği Balıklıgöl, Dergah ve Eyyüp Peygamber Sabır Makamı gibi inanç merkezlerinde mesken kuran dilenciler, teravih namazı sonrası ani operasyon düzenleyen zabıtalar tarafından yakalandı. Zaman zaman kendilerini görerek kaçan dilenciler görüntü çekmeye çalışan kameramanlara saldırdı. Dilenciler, gazetecilerin 'niçin bu gece dileniyorsunuz' sorusuna ise dilenciler 'sana ne' diyerek tepki verdi.
BAŞKA KENTLERDEN GELENLER DE VAR

Zabıta ekipleri tarafından yakalanan yaklaşık 5 dilenci minibüslere bindirilerek Sarayönü Zabıta Karakolu'na götürüldü. Zabıta ekipleri, dilencilerin halkın dini duygularını istismar etmelerine izin vermeyeceklerini, ansızın operasyon yaparak başka illerden kente gelen dilencileri yakaladıklarını, amaçlarının, kentte yaşanabilir, huzurlu ve istismarsız ortam oluşturmayı ve Bu gece yakalanan dilencilerde, yapılacak işlemlerinin ardından memleketlerine gönderileceğini belirtti.

Günün Önemli Haberleri