Kaşınırsa kaşırız sözüne Hülyadan cevap geldi

Abone ol

Gülben Ergen'in "Kaşınırsa kaşırız" sözlerine Hülya Avşar'dan cevap gecikmedi...

Ezeli rakipler Hülya Avşar ve Gülben Ergen yine karşı karşıya...

Ergen; ikizlerin doğumu sonrası ziyaret gelen Avşar'la ilişkisini soranlara  "Belli olmaz, kaşınırsa kaşırız" demişti.

Avşar'dan cevap gecikmedi: "Valla fena da olmaz sırtım kaşınıyor bu aralar. Hiç düşman olmadık ama kankayız da diyemem."

NEW YORK'TA BİR AŞK MASALI...

[PAGE]

New York'ta yaşayan borsacı Selim Sarı ile hayallerindeki aşkı yaşayan Didem Uzel, yaşadığı romantizme ve tutkuya kendisinin bile inanmakta güçlük çektiğini söyledi.

Uzel: Güzel bir rüyada gibiyim. Bir gün sabah olsa, ben uyansam bile yüzümde hep bir gülümseme olacak.

İSTANBUL'U DADIYA EMANET ETTİLER..

[PAGE]

Kızı İstanbul’u 5 Eylül’de dünyaya getiren Şirin Ediger, doğumdan sonra ilk kez eşinin Bebek’teki ofisine girerken görüntülendi.

Bebeğini dadıya bırakan Ediger’in hamileliğinde aldığı 15 kilodan kurtulması dikkat çekti.

İBRAHİM TATLISES BAŞBAKAN İÇİN NE ÇAĞRISI YAPTI?

[PAGE]

İbrahim Tatlıses, Başbakan Erdoğan'ın terörü yok etmek için yola çıktığını belirterek, ''Ona kimse sahip çıkmıyor. Var mı böyle bir şey?... Gelin Başbakana sahip çıkalım, yardımcı olalım, bu işi de bitirelim'' dedi.

Tatlıses, demokratik açılım ve terörün bitirilmesi konusundaki çalışmalar için şunları söyledi: ''Türkiye Cumhuriyeti'nde siyaseten birbirimize çamur atmaktan başka bir şey bilmiyoruz. Şu anda Türkiye'nin en önemli noktası var; terör. Bu terörü yok etmek için Başbakanımız yola çıkıyor. Ona kimse sahip çıkmıyor. Var mı böyle bir şey? 30 senedir mücadele ediyoruz diyorlar, neyin mücadelesi? Bir 30 sene daha mücadele etsek terör bitmez. Gelin Başbakana sahip çıkalım, yardımcı olalım, bu işi de bitirelim. Çünkü bu işin bitmesi çok önemli bir şey.''


Günün Önemli Haberleri