Kartalın golcüleri formda

Abone ol

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanda golcüler göz doldurdu.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular pas ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman maçında Nobre, Delgado, İbrahim Akın ve Gökhan Güleç attıkları gollerle göz doldurdu. Yeşil takımın, mavi takımı 6-2 yendiği karşılaşmada yeşil takımın gollerini Delgado (2), Nobre (2) ve Gökhan Güleç (2) atarken, mavi takımın 2 golü de İbrahim Akın'dan geldi.

Yeşil takımda yer alan genç oyuncu Rıza ise yaptığı gollük ortalarla beğeni topladı. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan ve salonda tedavi olan Koray ile Mustafa Doğan katılmazken, sakatlığı süren Ali Güneş takımdan ayrı koşu yaptı. Bu arada siyah-beyazlıların bugünkü çalışmasını Çekmeköy Mini Ada Anaokulu öğrencileri de izledi. Minik öğrenciler daha sonra ''2006-2007 sezonunda Beşiktaşımıza başarılar dileriz'' pankartıyla basın mensuplarına görüntü verdi. Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Günün Önemli Haberleri