Kartal, azar Azar bitiriyor

Abone ol

Beşiktaş'ta John Carew'in yerini dolduracak isim belli oldu. Kartal, bir başka Norveçli Azar Karadaş'la anlaşmaya vardı. Golcü'nün transferine az kaldığı söylendi..

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Norveçli Azar Karadaş ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Golcü oyuncunun birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor

Beşiktaş, yabancı transferinde geri sayıma geçti. Siyah - Beyazlılar'ın, Portekiz'in Benfica Kulübü'nde forma giyen forvet Azar Karadaş ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Norveçli golcünün, birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor. Hava toplarında çok etkili olan Azar Karadaş'ın yanına bir de yerli forvet düşünüldüğü bildirildi. Bu arada yönetimin İtalyan bir santrforun da peşinde olduğu, bu yüzden Norveçli golcünün transferinin uzadığı bildirildi.
Hollanda'da bulunan yardımcı antrenör Gökhan Keskin ise dün ilk kez Genk takımında oynayan Seyfo Soley'i izledi. Teknik ekibe bugün raporunu verecek olan Keskin'in görüşleri de dikkate alınarak bu oyuncu hakkında son karar verildi.
Bu arada İran'ın Pas takımında oynayan Javad için de Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın, Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptığı, tecrübeli hocanın, "Javad bana uluslararası maçlarda çok lazım. Daha sonra size gelebilir" dediği öğrenildi.

Haber: Bilal Meşe
Kaynak:

Günün Önemli Haberleri