Kartal Alexe kenetlendi

Abone ol

Siyah-beyazlıların üç önemli ismi Fink, Sivok ve Ekrem rakibin en tehlikeli oyuncusu Alex'i etkisiz hale getirip sahadan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

üç önemli ismi Fink, Sivok ve Ekrem, iddialı açıklamalarda bulundu. Üç futbolcu da rakiplerinin en tehlikeli oyuncusu olarak Alex'i gösterirken ezeli rakiplerini puansız göndermek istediklerini söylediler. Siyah-beyazlıların Alman futbolcusu Fink, sezon başında Süper Kupa'da kötü oynayarak F.Bahçe'ye yenildiklerini belirterek, “Rakibimizi şimdi yenerek lige renk getirebiliriz. Süper Kupa'da Alex'e karşı oynamıştım. Alex çok fazla koşan bir oyuncu değil. Ancak zeki ve oyun bilgisi üst düzeyde. Nerede duracağını, topla nasıl oynayacağını biliyor. O yüzden dikkatli olmam gerekiyor. Görevimi yapacağım ve Alex'e gol attırmayacağım. Süper Kupa'da F.Bahçe'ye atamadığımız golleri atarak sahadan galip ayrılırız” dedi.

SİVOK: ÖLÜM KALIM MAÇI DEĞİL

Sivok ise F.Bahçe derbisinin kendileri için ölüm kalım maçı olmadığını söyledi. Çek futbolcu, "Kaybedip 10 puan geriye düşsek de sonunda ölüm yok. Önümüzde oynayacak çok maç var. Geçen sezonun ilk yarısını 6. sırada bitirdik ama daha sonra şampiyon olduk. F.Bahçe karşısına aramızdaki puan farkının kapanmaması için çıkacağız ama bu bir ölüm kalım maçı değil. Bu sadece bir maç. Sezon boyunca iyi maç çıkaran futbolcular derbide kötü oynayabilir. Alex ve Emre çok iyi oynuyorlar ama derbilerin havası farklı olur. Derbiler büyük futbolcuların ön plana çıktığı maçlardır. Oyuncu kalitesi olarak F.Bahçe'den daha iyi olduğumuza inanıyorum. Her yönüyle zevkli bir mücadele olacak. Karşılaşmaya gelen taraftarlar zevkli, keyifli bir 90 dakika izlesin. Futbolun güzelliği de bu” dedi.

EKREM: KİM GÜLECEK HERKES GÖRECEK

Ekrem de yenilgiyi akıllarından bile geçirmediklerini söyledi. İdmanlarda ve kendi aralarında sürekli derbiyi konuşarak maça konsantre olmaya çalıştıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Şampiyonluktan kopmamak için mutlaka 3 puan almalıyız. Kağıt üzerinde F.Bahçe'yi favori gösteriyorlar ama unutulmasın ki maç 0-0 başlayacak. F.Bahçe çok iyi takım. Beşiktaş ligde 4 yıldır yenemiyorsa bu kez İnönü'de bu bitecek. Beşiktaş'ın işi kolay mı, zor mu görecekler. 90 dakika sonrasında gülen tarafın kim olduğunu herkes görecek” diye konuştu. Ekrem, F.Bahçe'nin en tehlikeli oyuncusunun Alex olduğunu belirterek, “Alex'i oynatmazsak F.Bahçe'yi rahat yeneriz. Derbi maçta elimden geleni yapıp, karşımdaki futbolcuları durdurmaya, oynatmamaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri