Karel kış sporuna sponsor

Abone ol

Karel, Van’ın Gevaş ilçesinde düzenlenen Yıldızlar II. Etap Yarışmaları’na sponsor oldu.

Karel, Türkiye Kayaklı Koşu Federasyonu tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde düzenlenen Yıldızlar II. Etap Yarışmaları’na sponsor oldu. Bu yıl ilki düzenlenen yarışmalara Van ve çevre illerden 156 kayakçı katıldı. Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini Karel Van Bölge Müdürü Halil Bozkurt verdi.

27 Mart 2007, İstanbul; Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgeleri PBX Santral pazarı lideri Karel, spora verdiği desteği sürdürüyor. Türkiye Kayaklı Koşu Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Puanlı II. Etap yarışmaları, Karel’in sponsorluğunda gerçekleştirildi. Van'ın Gevaş ilçesinde düzenlenen yarışmalarda büyük bir heyecan yaşandı.

Gevaş’a 12 kilometre uzaklıkta bulunan Abalı Kayak Tesislerinde düzenlenen yarışmalara Van, Hakkari, Çankırı, Ankara, Kars, Ağrı, Bolu, Muş, Erzurum ve Niğde'den Yıldız I ve Yıldız II kategorisinde 156 kayakçı katıldı. Sporcular üç gün süre ile klasik, serbest ve sprint dallarında yarıştı. Dereceye giren sporculara ödülleri Karel Van Bölge Müdürü Halil Bozkurt tarafından verildi.

Katkılarından dolayı Kayak Federasyonu Asbaşkanı Cem Yıldız tarafından plaketle ödüllendirilen Karel Van Bölge Müdürü Halil Bozkurt, üç gün devam eden yarışmalarda çok güzel anlar yaşadıklarını ve spora verilen desteğin aslında Türkiye’nin gelişimine verilen destek olduğuna değinerek şunları söyledi:

“Karel Türkiye’nin her bölgesinde en yaygın dağıtım ağına sahip kuruluşlarından. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi ise Karel’in önem verdiği ve her alanda gelişimine katkıda bulunmayı sosyal sorumluluğu gördüğü bölgeler. Bu konuda ilk adımı 2001 yılında Karel Van Bölge Müdürlüğünün açılmasıyla attık. Şu anda Van’ın yanısıra 18 ile hizmet verir durumdayız. Haberleşme alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerin yanısıra bölgemizde gerçekleşen eğitim ve spor faaliyetlerine de destek olmayı görev biliyoruz. Bölgemizde gerçekleşen Yıldızlar Puanlı II. Etap kayak yarışmalarına verdiğimiz destek de bunun bir parçası. Bu bölgede tüm imkansızlıklara karşılık yetenekli ve spora gönül vererek yol almaya çalışan gençlerimizin özel sektör firmalarınca desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Eğer yeterli imkan sağlanırsa bu gençlerimizin sporun çeşitli dallarında dünya çapında önemli başarılar elde edebileceğine inanıyoruz. “

Günün Önemli Haberleri