Kardeşini sokakta boğazladı

Abone ol

Sevdiğine kaçan ancak ailesinin iknasıyla geri dönen genç kız sokak ortasında öldürüldü.

Şanlıurfa'da sevdiğine kaçtıktan sonra, ailesinin iknasıyla geri döndüğü bildirilen bir genç kızın ağabeyi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muradiye Mahallesi'nde yaşayan Azize T. (21), bir süre önce sevdiği ve İzmir'de bulunan teyzesinin oğlu M.K'ye kaçtı. Daha sonra ağabeyi tarafından ikna edilerek eve çağrılan Azize T, 3 gün önce Şanlıurfa'ya döndü.

Bugün kardeşiyle evde kimsenin bulunmadığı bir sırada, bir süre tartışan A.T, daha sonra ekmek bıçağıyla kız kardeşi Azize T'yi bıçakladı. Bunun üzerine sokağa kaçmaya çalışan Azize T'yi sokakta da yakalayan A.T, burada da genç kızın boğazını kesti.

Azize T. olay yerinde yaşamını yitirirken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, A.T'yi gözaltına aldı. Bu arada, pazara alışverişe gittikten sonra olaydan habersiz olarak eve döndüğü belirtilen genç kızın annesi de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, polis ekipleri söz konusu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Günün Önemli Haberleri