Karahasan yine olay çıkardı

Abone ol

G.Saray’ın eski yöneticisi Yurdaşen Karahasan’ın VİP tribününde olay çıkardı.

G.Saray’ın eski yöneticisi Yurdaşen Karahasan’ın, penaltı golünden sonra Beşiktaş Başkanı’na küfretmesi ortalığı karıştırdı. Beşiktaşlılar’ı Aksu yatıştırdı

G.Saray-Beşiktaş maçı öncesinde iki camiada karşılıklı dostluk mesajları verilirken, karşılaşma sırasında VIP davetlilerinin bulunduğu Protokol Tribünü’nde çirkin görüntüler vardı. G.Saray’ın Ümit Karan’la bulduğu penaltı golüyle 1-0 öne geçmesinin ardından sarı-kırmızılıların eski yöneticilerinden Yurdaşen Karahasan’ın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e küfretmesi ortalığı karıştırdı. Arka sıralarda bulunan Karahasan’ın sözlerinin ardından, Demirören’in çevresinde bulunan camianın önde gelen isimleri büyük tepki gösterdi.

TARAFTAR DA OLAY ÇIKARDI
Bir grup Beşiktaşlı, Yurdaşen Karahasan’ın üzerine yürürken, 2. başkan Murat Aksu araya girip siyah-beyazlıları sakinleştirdi. Daha sonra iki taraftan karşılıklı sözle sataşmalar olduğu duyuldu. Bu arada maç öncesinde de iki takım taraftarları arasında gergin anlar yaşandı. Ali Sami Yen Stadı’na toplu olarak gelen Beşiktaş taraftarları, burada kendilerine tepki gösteren G.Saraylı taraftarlara saldırmak istedi. Güvenlik güçlerinin geniş önlem aldığı eski açık tribün arkasında gerçekleşen olayda, polisin havaya ateş etmesi dikkati çekti. Beşiktaşlı taraftarların stat içine girmesinden sonra bu kez tribünlerde gerginlik yaşandı. İki takım taraftarları da koltukları sökerek birbirlerine atmaya çalıştı, ancak aradaki alanın geniş olması buna izin vermedi.

Günün Önemli Haberleri