Kalli dalgasını geçti

Abone ol

Feldkamp taşlarla yine oynadı. Futbolcular şaşkına döndü. Alman hoca Kasımpaşa'ya karşı sahaya öyle bir dizilişle çıktı ki.

Alman teknik adam sezon başından beri çokça tekrarladığı gibi sahaya 'ilginç' bir dizilişle çıktı. Feldkamp; stoper Emre'yi ön liberoda, ön libero Barusso'yu sağ bekte, Ayhan'ı ise sağ açıkta görevlendirdi.

Leverkusen maçında olduğu gibi, Galatasaray'a gelene kadar kariyeri boyunca sağ bek oynayan Song'u bu bölgeye çekmeyen Feldkamp, bu yüzden hem Barusso'yu hem de Emre'yi alışık olmadıkları mevkilerde oynattı.
Tecrübeli çalıştırıcı, disiplinsiz olduğu gerekçesiyle oynatmadığı ancak Leverkusen maçı zora girince kurtarıcı olarak sahaya sürdüğü Sabri'yi de yine kulübede tuttu.

4 FORVET 1 GOL GETİRMEDİ

İkinci yarıda bir ara Barusso'yu ön liberoya çeken Feldkamp, yaptığı ofansif değişikliklerden sonra Ganalı'yı yine sağ beke aldı. Kalli ayrıca, gol bulmak adına '4 forvet+Lincoln' formülünü uygulamaya çalıştı ancak "Çok forvet, hiç forvettir" kuralı bir kez daha işledi ve sarı-kırmızılı takım rakip fileleri havalandıramadı.

Günün Önemli Haberleri