Kahveciye 9 milyon euro

Abone ol

Villarreal'e transfer olan Nihat Kahveci, 5 yıllığına toplam 9 milyon Avro alacak.

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad'ta geçirdiği 4.5 yılın ardından Villarreal'e transfer olan Nihat Kahveci, 5 yıllığına toplam 9 milyon Avro alacak.

Nihat'ın transferi Türk futbolcu ve Villarreal Kulübü tarafından resmen açıklanırken, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Nihat, daha sonra resmi imzayı atarak El Madrigal Stadı'nda basına tanıtılacak.

26 yaşındaki Türk futbolcu, 30 Haziran 2011 yılına kadar geçerli olan bir kontrata imza atarken, sezon başına net 1 milyon 750 bin Avro kazanacak. Sezon ortasında Spartak Moskova takımına transferinden Rus kulübünün son anda vazgeçmesiyle geleceği belirsizleşen Nihat'ın, Spartak'dan sezon başına 2.9 milyon Avro alması öngörülüyordu.

Ekonomik sıkıntıda olduğu için sözleşmesi dolan Nihat'ı bırakmak zorunda kalan Real Sociedad kulübünün ise La Liga'daki kulüpler arasındaki anlaşma sayesinde bu transferden 5 milyon Avro alacağı belirtildi.

2001-2002 sezonunun ortasında Beşiktaş'tan Real Sociedad'a transfer olan Nihat, Bask kulübünde oynadığı toplam 142 maçta 58 gol attı.

Günün Önemli Haberleri