Kadından beterler!

Abone ol

Nihat Doğan yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Erkek meslektaşları hakkında...

Saçını, bıyığını boyayan ve estetik yaptıran erkek şarkıcıları diline dolayan Nihat Doğan yeni bir polemiğin fitilini de ateşledi....

Son olarak Tarkan'ın imajını taklit ettiği yönünde haberlerle gündeme gelen Nihat Doğan, yaptığı açıklamalarla yine olay yarattı. MTV'nin klibini istediği ünlü sanatçı, "Hem beni, hem de klibimi çok beğenmişler. Açıkçası bana hayran kalmışlar. Hatta Türk olduğuma da inanmamışlar. 'İtalyan veya Amerikalı' demişler" dedi. Bundan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Nihat, "Çünkü ben bazıları gibi saçımı, bıyığımı boyamıyorum" diyerek gergin olduğu İbrahim Tatlıses'in kulaklarını çın çın çınlattı.

KADINDAN BETERLER

Manikür veya cilt bakımı da yaptırmadığının altını çizen Nihat Doğan hızını alamayarak, estetikli ünlülere göndermelerde bulundu: "Ayak tırnağımdan, saçımın diplerine kadar orijinalim. Allah bizi orijinal bir şekilde yaratmış. Diğerleri gibi, saçımı bıyığımı boyayıp, burnumu yaptırıp, suratıma estetik uygulamadım. Bakıyorum, bizim karşımızdaki insanlar kadınlardan daha beter. Bu süslülerin arasında bir ben orijinal kalmışım. Vallahi tırnaklarıma manikür dahi yaptırmam." Bakalım ünlü türkücünün bu sözlerine yıllardır saçını ve bıyığını boyayan İbrahim Tatlıses ile estetik yaptıran Berdan Mardini, Özcan Deniz, İzzet Yıldızhan cephesinden nasıl bir tepki gelecek.

Günün Önemli Haberleri