Kadıköy'de taraftarı sürpriz bekliyor

Abone ol

Fenerbahçe kabuk değiştiriyor. Kurumsallaşma yönünde hızla ilerliyor Fenerbahçe. İlklere imza atan sarı lacivertli yönetimin derbi maçta 50 bin taraftarına sürprizi var.

2004-2005 Süper Ligin şampiyonunun büyük bir ihtimalle belirleneceği derbi maçı bir ilke sahne olacak.

Kurumlaşma yolunda hızla ilerleyen Fenerbahçe taraftarının bilinçlenmesinde de ön ayak oluyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda klişeleşmiş sloganların yerini esprili ve hoş ürünler alıyor.

Küfrün kökünü kazımada kararlı olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önderliğindeki yönetim niyetini lafla değil icraatla gösteriyor.

Ekonomik olarak ezeli rakiplerini geride bırakan Sarı lacivertlilerde buna paralel olarak zihniyet devrimi de yaşanıyor. Bunun en güzel örneği Fenerbahçe-Galatasaray maçında yaşanacak. Önemli maçta takımlarını destekleyecek taraftarları hoş bir sürpriz bekliyor.

Bu çerçevede Fenerbahçe yönetimi, KRK XRX firması işbirliğe giderek yeni bir ürün olan şak-şak'ı çıkardı. İnternetHaber'in de sponsor olduğu 50 bin adet şak-şak Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dağıtılacak.

Yılın derbisini izlemek için stada gelen taraftarlara bedava şak-şak dağıtacak. Üzerinde "Hep destek tam destek" sloganı yazılı olan şak-şak'lar sarı lacivert renklerle donatıldı.

Futbolcuların sahaya çıkmasıyla onbinlerce taraftarın çırptığı şak-şaklar stadda müthiş bir ambiyans oluşturacak.

Tribünleri dolduran taraftarların şak-şak'ları çırpmasıyla oluşacak kulakları sağır eden ses Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı inletecek.


Günün Önemli Haberleri