Kadıköyde pankartlı mesajlar

Abone ol

Fenerbahçe Konya maçında sarı-lacivertli taraftarlar bölücü terörü pankartla kınadı

F.Bahçeli futbolcular, Süper Lig'de Konyaspor ile yaptıkları karşılaşmada, ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' yazılı pankartla sahaya çıktı...

Sarı-lacivertlilerin sahaya çıkarken taşıdığı pankartı gören tribünler, büyük bir coşkuyla futbolcuları alkışladı. Tribünler bu sırada pankarttaki yazıyı hep birlikte söyleyerek tempo tuttu.

Futbolcular, maç öncesi yapılan seremonide İstiklal Marşı'nı okurken pankartı açık tuttu.

Karşılaşma, şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından başlarken, saygı duruşu sırasında tribünlerden terörü kınayan sloganlar atıldı.

Bu arada tribünlerde teröre tepki gösteren çok sayıda pankart yer aldı. ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın'', ''Şehitlerden milyonlarca bekçisi olan aşılmaz bir kayadır bu ebedi vatan'', ''Önce vatan, unutmayız, unutturmayız, affetmeyiz'' biçimindeki pankartlar tribünlere asıldı.

ZICO, SAVUNMADA DEĞİŞİKLİKLER YAPTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Konyaspor maçında, takımının savunmasında değişiklikler yaptı.

Brezilyalı çalıştırıcı, savunmanın sağında Önder'in yerine Gökhan'ı, savunmanın ortasında Lugano'nun yerine de Yasin'e ilk 11'de görev verdi. Zico, Uruguay Milli Takımı kampından dün akşam İstanbul'a dönen Lugano'yu ve hafif rahatsızlığı bulunan Önder'i, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 23 Ekim Salı günü yapılacak maçı düşünerek ilk 11'e almadı.

Lugano, Konyaspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almazken, Önder ise yedekler arasında bulundu. Brezilyalı çalıştırıcı, kırmızı kart cezalısı Kezman'ın yerine forvette Semih'e görev verdi.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosunda Lugano ve Kezman'ın yanısıra Uğur, Can, İlhan, Kemal, Gürhan ve tedavisi süren kaleci Serdar yer almadı.
AURELIO'YA SEVGİ GÖSTERİLERİ

Maç öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Aurelio'ya ayrıca destek verdi.

Telsim kale arkası tribünündeki taraftarlar, (A) Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ile yaptığı grup eleme maçında ortaya koyduğu performans nedeniyle Aurelio'ya ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' biçiminde tempo tuttu.

SÜMEYRA KAYA'YA ALKIŞ

6. Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda altın madalya kazanan Fenerbahçeli milli sporcu Sümeyra Kaya, tribünlerden büyük bir alkış aldı. Kaya'nın şampiyonada elde ettiği derece hoparlörlerden anons edilince, tüm tribünler milli boksörü alkışladı.

Günün Önemli Haberleri