Kadıköy mitingi olaylı başladı

Abone ol

Kadıköy’de gerçekleştirilen miting öncesi eylemciler Başbakan Tayyip Erdoğan aleyhinde asılan pankartın kaldırılmasına tepki gösterdi. Panka...

Kadıköy’de gerçekleştirilen miting öncesi eylemciler Başbakan Tayyip Erdoğan aleyhinde asılan pankartın kaldırılmasına tepki gösterdi. Pankartın kaldırıldığı binaya girmeye çalışan göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Pankartın kaldırıldığı binayı taşlayan göstericiler, tüm camları kırdı.
Kadıköy’de düzenlenen “Halklar Barış İstiyor Suriye’de Savaşa Hayır” mitingi öncesi göstericiler, bir binaya astıkları “El-Tayyip Rojava’dan Kaide’ni Çek” pankartın kaldırılmasına tepki gösterdi. Pankartın kaldırılmasının durmaması üzerine bazı göstericiler binaya girmeye çalıştı. Göstericilerin binaya girmesine izin verilmemesi üzerine polisle göstericiler arasında arbede yaşandı. Daha sonra miting alanındaki göstericiler taşlarla binaya saldırdı. Binanın camını çerçevesini kıran göstericiler, araçları ve gazetecileri de taşlamaya başladı. Vatandaşlar ise taş yağmurunda kurtulmak için dükkanlara sığındı. Miting alanından yapılan anonsların, çevik kuvvet ekiplerinin gelmesi ve pankartın tekrardan binaya asılmasının ardından göstericiler sakinleşti.

Günün Önemli Haberleri