Juventus’tan özel antrenman

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Galatasaray’ın rakiplerinden, İtalyan takımı Juventus, bugün öğle saatlerinde hafif bir antr...

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Galatasaray’ın rakiplerinden, İtalyan takımı Juventus, bugün öğle saatlerinde hafif bir antrenman yaptı.
Dün akşam saatlerinde İtalya’dan tarifeli uçakla İstanbul’a gelen İtalyan kafilesi, bu sabah Levent’te kaldıkları hotelden ayrılarak, geniş güvenlik önlemleri ve polis eskortuyla Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’ne hareket etti.
Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde, bir idman gerçekleştiren İtalyan ekibi Juventus, antrenmanın ardından otobüs ile konakladıkları hotele dönüş yaptı.
Levent’teki hotel önünde bekleyen bir grup futbol sever, Galatasaray taraftarı olduklarını ancak Juventus takımında forma giyen futbolculara özel ilgi duydukları için kendilerini yakından görmeye geldiklerini belirtti.
Juventus, yarın oynanacak olan Galatasaray maçının taktik çalışmasını bu akşam saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirecek.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri