Jacksona eski eşten dava

Abone ol

Michael Jackson'ın eski eşi Debbie Rowe, Jackson aleyhine tazminat davası açtı.

ABD'li ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın 1999'da boşandığı eski eşi Debbie Rowe, Jackson aleyhine tazminat davası açtı. Yeni


Jackson'dan 1999'da boşanan Rowe, 3 Temmuz tarihli dava dilekçesinde ünlü pop yıldızının boşandıkları zaman kendisine vermeyi vaadettiği parayı ödemediğini belirterek, Jackson'a karşı çocuklarının velayetini kazanmak için açtığı davayı sürdürebilmesi için kendisine derhal avukat giderleri için 150 bin ABD doları ile günlük giderleri için 50 bin ABD doları ödenmesini talep etti.

Rowe, Jackson'ın kendisine vaadettiği ödemeyi Ekim 2003'te kestiğini kaydetti.

Jackson'dan, 9 yaşındaki Prince Michael Joseph Jackson ve 8 yaşındaki Paris Michael Katherine Jacson adlı iki çocuğu bulunan Rowe, 2001 yılında çocuklarının velayetini eski eşine bırakmayı kabul etmiş, ancak ünlü pop yıldızının çocuk tacizi suçlamasıyla tutuklanmasının ardından mahkemeye başvurarak çocukların velayetinin kendisine bırakılmasını istemişti.

Jackson boşandıklarında eski eşine 3 yıl boyunca yılda 1 milyon ABD doları, ve ardından 6 yıl boyunca yılda 750 bin ABD doları ödemeyi kabul etmişti. Jackson'dan ayrıca Beverly Hills'den bir ev ile bir 1998 model Ford Explorer alan Rowe çocuklarını her 45 günde bir ziyaret etmek konusunda anlaşmaya varmıştı.

Günün Önemli Haberleri