İzmirli sporcular 'Altın'a ambargo koydu

Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları minderi rakiplerine dar ederek başarılarına yenilerini eklediler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı sporcularından Ahmet Taçyıldız, Ankara'da yapılan Büyük Erkekler Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

29 kulüpten 127 sporcunun katıldığı şampiyonada kendinden çok daha büyük bütçeli takımlarla başa baş mücadele eden Büyükşehir Belediyesi sporcuları, rakiplerine minderi dar etti.

96 kiloda Ahmet Taçyıldız ile altın, 66 kiloda Abdül Samet Uğurlu ve 120 kiloda Eyüp Özkahya ile gümüş, 120 kiloda Görkem Çelik, 66 kiloda Çağrı Türkdoğan ve 84 kiloda Veysel Murat ile bronz madalyanın sahibi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tüm dikkatleri üzerine çekti.

13. Uluslararası Yıldızlar Serbest Bayanlar Zafer Turnuvası'nda müthiş bir performans gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, madalyaları topladı.

Rus, Bulgar ve Kazak rakiplerini geride bırakmayı başaran İzmirli sporcular iki birincilik, üç ikincilik, üç de üçüncülük alarak toplam 8 kez kürsüye çıkmayı başardı. 52 kiloda Fikriye Gök, Bulgar Velina Velikova'yı, 70 kiloda ise Gamze Durukan, Mısırlı Soria Yosef'i yenip altın madalyanın sahibi oldu.

40 kiloda Saliha Yıldız, 43 kiloda Buse Tosun, 46 kiloda da Nuray Karadağ finalde Kazakistanlı rakiplerine yenilerek gümüşte kaldı. 52 kiloda Özlem Göldağ ile Bediha Gün ve 60 kiloda Burcu Dokgöz ise bronz madalya kazandı.

Günün Önemli Haberleri