İşte dizilerin en kötü kadınları

Abone ol

Dizilerde iyiler kadar kötüler de ilgiyle izleniyor. Kızsak ta onlarsız yapamıyoruz. Peki dizilerin en kötü karakteri kim?

Yaprak Dökümü'nde 'Ferhunde', Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs', Binbir Gece'de 'Eda' ve diğerleri. Bugün gazetesi muhbiri Şebnem Özuzcan ünlülere "kötülerin içinde en kötü kim” diye sordu. Çoğu Ferhunde’de karar kıldı...

Ece Uslu: Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' karakterini Deniz Çakır gerçekten iyi oynuyor. Kötü karakterleri oynamak bir oyuncu için heyecan vericidir. Benim öyle bir rolüm olmadı. Ama iyi bir projede kötü bir karakteri canlandırmak isterdim.

Evrim Akın: Bence dizideki kötülerin, en kötüsü Ferhunde. Ferhunde'yi canlandıran Deniz Çakır, öncelikle dramatik açıdan çok yetenekli bir oyuncu ve iyi bir senaryoda rol aldığı için çok şanslı.

Yonca Cevher Yenel: Binbir Gece'de 'Eda' karakteri çok ilginç ve gerçekten kötü. 'Füsun' bu sezon kötü karakter sıfatını Eda'ya kaptırdı.

Selda Alkor: Dizi veya film insanı anlatır, bizler de seyirciye aktarırız. İyi ve kötü hep içimizden biridir. Bana göre Yaprak Dökümü'nde Güler Ökten'in canlandırdığı karakter çok inandırıcı. Çünkü her yerde her zaman kaynana Cevriye'lerin mutsuz ettiği aile bireylerinden görmek mümkün.

Nurdan Torun: Severek izlediğim diziler "Yaprak Dökümü" ve "Aşk-ı Memnu". Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde'ye sinir oluyorum. Deniz Çakır bu konuda o kadar başarılı ki Ferhunde'den nefret eder olduk. 'Aşkı Memnu'da Firdevs'i canlandıran Nebahat Çehre de çok başarılı.

Çakır: Sokakta Ferhundeler çok

Deniz Çakır: Ben de bazı zamanlarda Ferhunde'nin yaptıklarına sinirleniyorum. Bir bakımdan da üzülüyorum haline. Anlamaya çalışıyorum onu ve bunu başarıyorum sanırım. Tabii bunu yaparken Ferhunde gibi psikopata bağlanmıyorum. Ben Deniz'im, o Ferhunde! Ve Deniz Ferhunde'den nefret etmiyor.

Sokakta insanlar bana karşı biraz tepkili. Genelde ikinci cümlelerinden sonra yumuşuyorlar. "Yine de seni seviyoruz. E, ama sen de biraz uslan" diyorlar. Ferhunde kendini üst zümreye ait gibi göstermeye çalışsa da o alt tabakanın bir insanı çünkü. Sokakta o tabakaya ait çok insan var. Ferhunde, yadırganmıyor.
Günün Önemli Haberleri