İşte Aliyenin sürpriz finali

Abone ol

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Aliye mutlu sonla bitmedi. İşte dizinin son bölümü.

2 yıldır gönüllerde taht kuran, izlecinin beğenisini kazanan Atv'nin sevilen dizisi Aliye müthiş finaliyle sona erdi.

Her şey Sinan’ın kardeşi Meriç ve Dr. Kahraman’ın düğününde başladı. Düğünde romantik dans eşliğinde Aliye’yi hala sevdiğini söyleyen Sinan, pişman olduğunu ve her lafında Aliye’yi çok sevdiğini söyleyip durdu. Ama Aliye Sinan’a herhangi birşey söylemedi sessiz kalmayı tercih etti.

Daha sonra Aliye ve Sinan’ın çocukları Ayşe ve Arda’nın okullarında yılsonu gösterisi vardı. Aliye ve Sinan yan yana izlediler çocuklarının gösterisini. Arda’nın kamerasından çektiği bir film beyazperdede gösterildi. Filmin adı ‘canım ailem’di. Arda’nın filmden önce yaptığı konuşma ve film başta Aliye ve Sinan olmak üzere salondaki herkese duygusal anlar yaşattı.

Ve dizinin son bölümü:

Aliye çocukları da alıp tatile çıktı. Yanlarında Sinan yoktu. Ama çocukların aklı fikri babalarındaydı. Sinan dayanamayıp onların yanına gitmeye karar verdi. Tatil yaptıkları yere gelmeden önce Aliye’yi aradı ve gelmek istediğin söyledi. Aliye de Sinan’ın bu isteğini geri çeviremedi.

Belki çocukları için belki de kendi istediği için Sinan’a gel dedi Aliye. Akşam oldu hep birlikte yemeğe oturdular. Bir ara baş başa kaldılar. Ve ne olduysa o yemekte oldu.

Sinan’la Aliye birbirlerine eski günlerinden bahsediyordu. Eski mutlu günlerinden. Birlikte geçirdikleri mutlu anlardan bahsediyorlardı. ilk evlenme teklifini hatırlattı Sinan Aliye’ye. Evlenme teklifini Edirne’de yapmıştı Sinan. Ve bir kez daha Aliye’ye aynı teklifde bulundu. Ama dizi herkesin beklediği gibi mutlu sonla bitmedi. Aliye Sinan’ın teklifini kabul etmedi! Çocukları da alıp tekneyle mavi yolculuğa çıktı.

Günün Önemli Haberleri