İstanbulda elektrik kesintisi

Abone ol

Sarıyer'de bazı yerlere, onarım çalışmaları nedeniyle bir süre elektrik verilemeyecek.

Sarıyer'de bazı yerlere, 22-24 Eylül tarihlerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bir süre elektrik verilemeyecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, uygulanacak elektrik kesintisinin programı şöyle:

22 Eylül Cuma günü 04.00-19.00 saatleri arasında Yeni Mahalle Caddesinin bir kısmı, Orta Çeşme Caddesi, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi'nin bir kısmı, Sarı Hüseyin, Reşit Efendi, Recep Efendi, Kekik, Hamam Çıkmazı, Kudretullah ve Hamam Arkası sokaklar ile Sarıyer Devlet Hastanesi ve civarı, 09.00-19.00 saatleri arasında ise Demirciköy, Bizimtepe Konutları, Sinemköy, Alarko Villaları ve civarları.

24 Eylül Pazar: 04.30-07.00 saatleri arasında Maslak, Ayazağa Köyü, Oyak Sitesi, Derbent Mahallesi, Gazeteciler Sitesi, Sanatçılar Sitesi, Boğaziçi Blokları, Ferahevler, Cumhuriyet, Yeniköy, Kireçburnu, Ömürtepe, Tarabya, Çayırbaşı, Büyükdere mahalleleri, Yeni Mahalle, Sarıyer Merkez Mahallesi, Kocataş Mahallesi, Maden Mahallesi, Bahçeköy Beldesi, Rumeli Kavşağı, Çırçır mevkii, Sarıdağ Üstü, Havantepe Madenüstü Pelikan Park Evleri, Zekeriyaköy, G.Koza Evleri, Uskumruköy, Demirciköy, Kilyos, Gümüşdere, Kısırkaya ve Çiftalan köyleri.

Günün Önemli Haberleri